Χανταμπάκης-Πηλιάκη μεταναστεύουν στην Ισπανία για να παίξει ο γιος τους ποδόσφαιρο

Χανταμπάκης-Πηλιάκη μεταναστεύουν στην Ισπανία για να παίξει ο γιος τους ποδόσφαιρο

Sportal newsroom 13:05 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 31.08.2024

Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο και μετακομίζει όλη η οικογένεια στην Ισπανία για να ενταχθεί ο μικρός Μανώλης σε Ακαδημία κορυφαίας ομάδας.

Η σχέση του με το ποδόσφαιρο είναι... πατρογονική. Κι ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης ασχολήθηκε κυρίως με το modeling κι έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε γνωστό Reality επιβίωσης, τώρα ο γιος του, Μανώλης, φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του του παππού του, που έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και στη Νίκη Βόλου.

Βέβαια και η μητέρα του Όλγα Πηλιάκη, ήταν κι εκείνη αθλήτρια, της ενόργανης γυμναστική και επίσης (αργότερα) συμμετέχουσα σε τηλεοπτικό παιχνίδι. Τώρα, εκείνη, ο σύζυγός της Στέλιος, ο μικρός Μανώλης και η ακόμα μικρότερη αδελφή του, μεταναστεύουν στην Ισπανία και η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Ο γιος της οικογένειας έχει διακριθεί στο συγκεκριμένο άθλημα και μάλιστα το ταλέντο του προσέλκυσε το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων. Εχει ταξιδέψει ξανά στη Μαδρίτη μαζί με τον πατέρα του, έχει παρακολουθήσει αγώνες στο εξωτερικό (στην Αγγλία) και έχει προπονηθεί για Ακαδημίες σημαντικών ομάδων, ειδικά στην Ιβηρική χερσόνησο. Τώρα, σε μία από αυτές θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η οικογένεια πήρε αυτόν τον... δρόμο, που ξεκίνησε οδικό από την Αθήνα και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Tags: