Απίθανο! Το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube που έχει τα περισσότερα views τον τελευταίο μήνα

Απίθανο! Το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube που έχει τα περισσότερα views τον τελευταίο μήνα

Sportal newsroom 22:27 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 23.08.2024

Ούτε... παρακάμερες, ούτε η περιοδεία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, ούτε οι δηλώσεις πρωταγωνιστών! Άλλο είναι το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube που έχει τα περισσότερα views τον τελευταίο μήνα!

Θα πίστευε κανείς ότι το βίντεο με τα αποκαλυπτήρια της νέας, φετινής, εμφάνισης του Ολυμπιακού θα αποτελούσε τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για το κοινό στον επίσημο λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» στο youtube τον τελευταίο μήνα.

Ακόμα και τα εντυπωσιακά πλάνα από την παρουσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στη Βραζιλία, ενόψει του τελικού του Διηπειρωτικού με την Φλαμένγκο, είναι εικόνες που δεν βλέπει κανείς καθημερινά και φυσικά συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον, όχι όμως το μεγαλύτερο...

Σε τρίτη και τέταρτη μοίρα έρχονται οι... παρακάμερες από επίσημα και φιλικά παιχνίδια της ομάδας, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, όπως επίσης και η περιοδεία των ευρωπαϊκών κυπέλλων (Conference League και Youth League) σε όλη την Ελλάδα.

Το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube το οποίο έχει τα περισσότερα views τον τελευταίο μήνα, είναι αυτό με την παρουσίαση του νέου πούλμαν! Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης απέκτησαν ένα νέο υπερσύγχρονο πούλμαν, σε μια χρονιά ορόσημο και στο κατόπι της εκατονταετηρίδας του συλλόγου και το παρουσίασαν την Παρασκευή (16/8).

Με συνθήματα όπως το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αλλά και το «dream, create, survive, love, fight, win (σ.σ. ονειρέψου, δημιούργησε, επιβίωσε, αγάπα, πάλεψε, νίκησε)», το οποίο έχει κάνει και τατουάζ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, το πούλμαν είναι ένα πραγματικό στολίδι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το βίντεο αυτό είναι το πρώτο σε θεάσεις τον τελευταίο μήνα, καθώς έχει ξεπεράσει τις 18.000! Ακολουθεί η παρακάμερα από το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (13.000+ views) και από 12.000+ views έχουν η παρουσίαση της νέας εμφάνισης και η πρώτη μέρα της ομάδας Νέων στην Βραζιλία.

Τα τέσσερα πρώτα σε views βίντεο τον Αύγουστο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!