Το ξέσπασμα του Αλέκου Αλεξανδρή: «Είναι δυνατόν να εύχεστε ψόφους;» (vid)

Το ξέσπασμα του Αλέκου Αλεξανδρή: «Είναι δυνατόν να εύχεστε ψόφους;» (vid)

Sportal newsroom 17:33 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 20.08.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέκος Αλεξανδρής, εξέφρασε την οργή του για τα απαράδεκτα σχόλια που γίνονται πολλές φορές στα social media.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκόρερ όλων των εποχών με μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Βέροια, ΑΕΛ και Καλλιθέα, ο 55χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία κυρίως με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Το Sportal εντόπισε τον Αλέξη Αλεξανδρή στην Πάρο και η συνομιλία μαζί του ήταν απολαυστική. Μίλησε για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από αυτό το ποδοσφαιρικό έπος, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη που έγιναν μετά το Euro 2004 για να ανέβει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Αλεξανδρής αναφέρθηκε στα απαράδεκτα σχόλια που γίνονται πολλές φορές στα social media. Συγκεκριμένα, στάθηκε στις κατάρες και ανέφερε και ένα δικό του πρόσφατο παράδειγμα, όταν είχε αφιερώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησαν οι Πειραιώτες στους νεκρούς οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Sportal:

«Είπα θέλω να αφιερώσουμε την κατάκτηση του Conference League στους νεκρούς μας και μου γράφανε στα σχόλια, στα σάιτ κλπ, να πεθάνεις εσύ, ψόφο εσύ και τα παιδιά σου και να πας να τους βρεις.

Και λες ρε φίλε, δηλαδή τόσο πολύ έχει ξεφύγει το πράγμα; Τόσο πολύ; Έτσι ανεξέλεγκτα και ελεύθερα μπορείς να δίνεις τέτοιες κατάρες για τον αθλητισμό; Να μη σέβεσαι ούτε καν την άποψη.

Είμαι στη θάλασσα και κάνω το μπάνιο μου και γράφουν από κάτω χίλια δύο πράγματα άσχετοι άνθρωποι. Ποιος σου ζήτησε τον λόγο να επέμβεις; Δεν σου αρέσουν αυτά που λέω; Μην τα διαβάσεις».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!