Ο Μαρινάκης, το Conference, ο Φορτούνης και η «στάμπα» του Ολυμπιακού: Ο Αλέξης Αλεξανδρής στο Sportal!

Ο Μαρινάκης, το Conference, ο Φορτούνης και η «στάμπα» του Ολυμπιακού: Ο Αλέξης Αλεξανδρής στο Sportal!

Χρήστος Τσουκαλάς • 19:12 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 16.08.2024

Ο Αλέξης Αλεξανδρής παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal, που ταξίδεψε μέχρι την Πάρο για να συναντήσει τον εμβληματικό επιθετικό του Ολυμπιακού, για μια μοναδική συζήτηση, έξω από τα καθιερωμένα!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκόρερ όλων των εποχών με μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Βέροια, ΑΕΛ και Καλλιθέα, ο 55χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία κυρίως με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Με τον Ολυμπιακό σκόραρε 170 γκολ και είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, με τον οποίο έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Το Sportal εντόπισε τον Αλέξη Αλεξανδρή στην Πάρο και η συνομιλία μαζί του ήταν απολαυστική. Μίλησε για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από αυτό το ποδοσφαιρικό έπος, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη που έγιναν μετά το Euro 2004 για να ανέβει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμήθηκε τη σεζόν στην οποία παραλίγο να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων», αλλά ο ερχομός του Ερνέστο Βαλβέρδε του «χάλασε» το όνειρο. Μίλησε για τις νέες φουρνιές παικτών του Ολυμπιακού που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ειδικά μετά την κατάκτηση του Youth League. Αποθέωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει την... παρεξηγημένη ατάκα του, «θα έκλεβα και το παιδί μου για να κερδίσω».

Απολαύστε τον Αλέκο Αλεξανδρή μέσα από την κάμερα του Sportal:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!