Βερβελές: «Θα πάρει κι άλλο παιχνίδι στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός φέτος»

Βερβελές: «Θα πάρει κι άλλο παιχνίδι στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός φέτος»

Sportal newsroom 14:29 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 14.08.2024

Ανέβηκαν οι τόνοι στους «Baladeros Live» με Βερβελέ και Τσιμπίδα να έχουν διαφωνία για την απόφαση της Εφέσεων.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή Baladeros Live. Λίγες μέρες μετά την απόφαση την Εφέσεων η οποία διατήρησε την ποινή του Ολυμπιακού με τον μηδενισμό στο ερυθρόλευκους και τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό, οι Βερβελές και Τσιμπίδας κλήθηκαν να το σχολιάσουν. Και να καταθέσουν τις απόψεις τους γύρω απ' την οριστική απόφαση.

Οι δύο ρεπόρτερ του Sportal.gr ανέβασαν τους τόνους μεταξύ τους, με τον Βερβελέ να ισχυρίζεται πως ο βαθμολογικός πίνακας είναι πλασματικός και έχει έρθει λόγω νίκης στα χαρτιά και τον Τσιμπίδα να διαφωνεί και να λέει πως η βαθμολογία λέει την αλήθεια.

Όταν ο Τσίλης μπήκε στην κουβέντα και θέλησε να μιλήσει για το θέμα, ο Βερβελές τον διέκοψε, του είπε πως πρέπει στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή από τους φίλους της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Θα πάρει κι άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός φέτος. Θυμήσου την κουβέντα που σου λέω. 13 Νοεμβρίου έχουμε, θυμήσου τι σου λέω, θα πάρουν κι άλλο ματς στα χαρτιά».

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!