Επεισόδια στο Βερολίνο: Δεν έγιναν συλλήψεις Ελλήνων οπαδών, παρά μόνο προσαγωγές
i

Photo by Christophe Gateau/picture alliance via Getty Images

Επεισόδια στο Βερολίνο: Δεν έγιναν συλλήψεις Ελλήνων οπαδών, παρά μόνο προσαγωγές

Sportal newsroom 12:55 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Ηλίας Λαλιώτης στην εκπομπή του Sportal από το Βερολίνο, δεν έχουν συλληφθεί Έλληνες οπαδοί μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην γερμανική πρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου, παρά μόνο προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

Το Sportal βρέθηκε χθες αργά τη νύχτα έξω από το ξενοδοχείο που έγιναν οι συμπλοκές και σύμφωνα με αστυνομικούς που ήταν εκεί - είχαν κλείσει μάλιστα τον χώρο - οι τραυματίες αυτή τη στιγμή είναι περισσότεροι από 50 και οι συμπλοκές των χούλιγκαν ήταν πολύ μεγάλης έντασης και η αστυνομία δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει το πλήθος.

Μάλιστα αυτό που μας μετέφεραν με σιγουριά είναι ότι στις συμπλοκές δεν υπήρχαν μόνο Έλληνες οπαδοί, αλλά στο ένα σημείο που έγιναν τα επεισόδια και από το οποίο προέκυψαν οι περισσότεροι τραυματισμοί υπήρχαν και Τούρκοι, ενώ στο άλλο κοντά σε σταθμό του τρένου βρίσκονταν και Σέρβοι οπαδοί!

Σύμφωνα μάλιστα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η αστυνομία δυσκολεύτηκε πολύ να ελέγξει την κατάσταση, συναγερμός σήμανε και στην πυροσβεστική, ενώ πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής. Γίνεται μάλιστα λόγος για σύνολο εννέα τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά και ενός ακόμη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο.

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν σε 89 συλλήψεις, μετά τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Ηλίας Λαλιώτης, στην εκπομπή του Sportal μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό Προξενείο δεν έχουν συλληφθεί Έλληνες οπαδοί μετά τα σοβαρά επεισόδια, παρά μόνο έχουν γίνει προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

🔴Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Euroleague Show LIVE από τη Fan Zone στο Βερολίνο