🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»

Νίκολα Μιλουτίνοφ - Σάσα Βεζένκοφ

i

© Sportal

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:28 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 30.09.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε... παρέμβαση στη συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal και ο Σέρβος εξέφρασε τα παράπονά του για τον συμπαίκτη του.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν στον Ολυμπιακό. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, οι Πειραιώτες έκαναν το 2/2 στα πρώτα επίσημα παιχνίδια τους, τα οποία είναι για το Stoiximan Σούπερ Καπ και κατέκτησαν το τρόπαιο στη Ρόδο.

Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στη Euroleague, όπου την ερχόμενη Παρασκευή (04/10) παίζουν για την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ένα άκρως απαιτητικό ματς, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ενισχυθεί πολύ το καλοκαίρι.

Πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε η Media Day του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Euroleague. Πέρα από τα ωραία πράγματα που είπανε οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού, είχαμε και ένα ιδιαίτερο blooper, ανάμεσα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βεζένκοφ άργησε να πάει στη συνέντευξη, όπου τον φώναζε ο Μιλουτίνοφ για ώρα. Ο Σέρβος είχε αρχίσει να μιλάει μόνος του στην κάμερα και ο Σάσα έκανε μία παρέμβαση στο φινάλε, με τον Νίκολα να του παραπονιέται για την αργοπορία του. Το αποτέλεσμα, μοναδικό.

Ο ηγέτης Σάσα, ο Ντόρσεϊ των ντέρμπι και οι Πετρούσεφ, Φουρνιέ

Ο ηγέτης Σάσα, ο Ντόρσεϊ των ντέρμπι και οι Πετρούσεφ, Φουρνιέ

Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης γράφει για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Aktor, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τους «ερυθρόλευκους» παίκτες που που ξεχώρισαν στο ντέρμπι «αιωνίων».

-Θεωρείς ότι το τέταρτο Final Four θα είναι και το τυχερό; «Εξαρτάται από αυτόν τον τύπο (Βεζένκοφ)».

Βεζένκοφ: «Στοπ στοπ, cut, cut».

Μιλουτίνοφ: «Όχι δεν το κόβουμε. Τι θέλεις; Έρχεσαι εδώ, σου δίνουμε τα πάντα. Γιατί πρέπει να τα καταστρέφεις όλα αδερφέ; Εσείς οι Βούλγαροι πρέπει πάντα να καταστρέφεται τα πράγματα. Πάντα αδερφέ. Μόλις τελείωνα τη συνέντευξή μου, και έρχεσαι και καταστρέφεις τα πάντα. Σου ζητάω τριάντα λεπτά να έρθεις, εδώ και μισή ώρα έκανες μ@λ@κίες».

Βεζένκοφ: «Τώρα παραπονιέσαι».

Μιλουτίνοφ: «Τώρα πρέπει να έρθεις εδώ και να τα καταστρέψεις όλα. Ποιος νομίζεις ότι είσαι, έρχεσαι από το NBA και τα κάνεις αυτά. Ποια ήταν η ερώτηση;»

- Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού

«Ελπίζω να τους κάνουμε περήφανους φέτος. Κάναμε τα πάντα για να φέρουμε τον Σάσα πίσω και ελπίζω να επιστρέψει το τρόπαιο. Που πας (Σάσα) τώρα θα μείνεις εδώ».