Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μάρκου στο Sportal για τη στιχομυθία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μάρκου στο Sportal για τη στιχομυθία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)

Sportal newsroom 21:31 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 06.09.2024

Αποκάλυψη για τη στιχομυθία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σχετικά με τον φετινό Ολυμπιακό, έκανε στο Sportal ο Δημήτρης Μάρκος.

Το ΣΕΦ βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση, αφού ο Ολυμπιακός διοργανώνει φιλικό αγώνα με τη Μακάμπι τελ Αβίβ προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Το Sportal δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο event και στη ζωντανή συνδεση που έκανε από το Φαληρικό Στάδιο, συνομίλησε με τον Δημήτρη Μάρκο.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε αποκάλυψη για έναν διάλογο που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο Gala που διοργάνωσε η ΚΑΕ, επισημαίνοντας ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που φοβάται:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Όπως είπα και στον κόουτς Μπαρτζώκα, σας το λέω τώρα αποκλειστικά, η ομάδα έχει ένα ρόστερ Παγκόσμιας κλάσης. Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα. Αν η ομάδα έχει υγεία, δεν φοβάμαι τίποτα άλλο. "Αν έχουμε αυτό όλα τα άλλα τα φτιάχνουμε" μου απάντησε ο κόουτς», είπε ο Δημήτρης Μάρκος.

Δείτε το βίντεο μετά το 6ο λεπτό: