Ο Ντίλον Μπρουκς στο Sportal: «Θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη - Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:35 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 29.05.2024

Ο Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και η κάμερα του Sportal πρόλαβε να τον... ανακρίνει για λίγα λεπτά. Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη, η σχέση του με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ, η άμυνά του, αλλά και η πρόβλεψή του για το Game 5 της Βαρκελώνης.

Το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα είχε και λάμψη από NBA στις εξέδρες του, με τον Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς να βρίσκεται στα courtseats μαζί με την σύντροφό του και να παρακολουθεί από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση.

Ο λόγος της επίσκεψής του στην Ελλάδα ήταν ο Ναζ Μήτρου Λονγκ και ο αδερφός του, Ελάιζα. Ο Ντίλον Μπρουκς μεγάλωσε μαζί με τους Μήτρου Λονγκ και έχει εξαιρετική σχέση ακόμη και σήμερα μαζί τους, με τον σταρ των Χιούστον Ρόκετς να τονίζει στην κάμερα του Sportal πως «Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα. Μεγαλώσαμε μαζί, παίζαμε μαζί μπάσκετ. Έπρεπε να τον δω να παίζει και δεν απογοητεύτηκα.».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ανέφερε ότι «Ήταν σπουδαίο. Είναι διασκεδαστικό να το βλέπεις. Το πάθος των οπαδών, η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, το παιχνίδι ήταν τέλειο. Είδα τον φίλο μου να παίζει. Ήταν μια τέλεια μέρα», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Σίγουρα. Θα λάτρευα να παίξω στην Ευρώπη. Έχω ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα και με της Ευρωπαϊκές Εθνικές ομάδες. Θα μου άρεσε πολύ να παίξω σε ατμόσφαιρα σαν αυτή. Έχω συμβόλαιο και λατρεύω να είμαι στο ΝΒΑ, όμως το να είμαι εδώ και να παρακολουθώ τα παιχνίδια είναι ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο μπάσκετ».

Σε συνέντευξή του το καλοκαίρι στο Sportal, ο Ντίλον Μπρουκς είχε τονίσει πως «Είμαι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο», κάτι που επανέλαβε και στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

«100%. Θα διάλεγα τον εαυτό μου πριν από οποιονδήποτε άλλον. Μαρκάρω τους καλύτερους παίκτες κάθε βράδυ, μελετάω και πάντα είμαι έτοιμος για την πρόκληση», είπε.

«Καυτός» Ντίλον Μπρουκς στο Sportal: «Είμαι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός στον κόσμο!»
FIBA WORLD CUP

16:59 - 07.09.2023

«Καυτός» Ντίλον Μπρουκς στο Sportal: «Είμαι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός στον κόσμο!»

Ο παίκτης που ο κόσμος λατρεύει να μισεί, αποκλειστικά στο Sportal! Ο Ντίλον Μπρουκς στέλνει μήνυμα ενόψει του ημιτελικού με την Σερβία, εξηγεί τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη και δηλώνει χωρίς περιστροφές «είμαι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός στον κόσμο».

Τέλος, μας έδωσε και την πρόβλεψή του ενόψει Game 5, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός, αν παίξει όπως στο τέταρτο ματς, μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. «Αν ο Ολυμπιακός θωρακίσει την ρακέτα του όπως σήμερα και βάλει τα σουτ και μοιράσει τη μπάλα, τότε μπορεί να κερδίσει με τον ίδιο τρόπο».

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 34 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Game 5 και να γράψει ιστορία. Γιατί πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα να μην είναι στο Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

🔴ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός