Ο Νίκος Παππάς για το συμβάν με τον διαιτητή και την μπάλα: «Απορώ πως πέτυχα το κεφάλι του ρε γαμώτο» (vid)

Ο Νίκος Παππάς για το συμβάν με τον διαιτητή και την μπάλα: «Απορώ πως πέτυχα το κεφάλι του ρε γαμώτο» (vid)

Sportal newsroom 12:03 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 14.08.2024

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που συνέβη σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και το οποίο έφερε την αποβολή του.

Είναι ακόμα φρέσκο το περιστατικό που είδαμε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά. Είναι το συμβάν που ο παλαίμαχος παίκτης εκνευρίστηκε με μια απόφαση διαιτητή, του πέταξε την μπάλα και αυτή βρήκε στο κεφάλι του.

Ο Παππάς αποβλήθηκε από τον αγώνα και μερικές μέρες αργότερα αποβλήθηκε οριστικά από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο ίδιος, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal και τον Γιάννη Πάλλα, αναφέρθηκε στο συμβάν και αποκάλυψε πως ο διαιτητής είναι φίλος του. Και μάλιστα έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Παράλληλα... απόρησε με το γεγονός πως η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό δεν είναι ερασιτεχνικό, είναι πρωτάθλημα μεταξύ φίλων και γνωστών. Εγώ με τον συγκεκριμένο διαιτητή, είναι φίλος μου, μπήκαμε αγκαλιασμένοι και φύγαμε αγκαλιασμένοι! Τώρα το πως αυτό πολιτικοποιείται για άλλους λόγους, ξέρεις την δικιά μου την κατάσταση και θα γίνει εργαλείο για άλλους λόγους. Δεν χωράει καμία μορφή βίας, δεν το συζητώ, είναι απαράδεκτο. Από κει και πέρα δεν θα σου βρω ελαφρυντικό, μπορώ να μπω στο κεφάλι κάποιου που το έχει κάνει αυτό και είναι αυτό που είπα νωρίτερα. 

Όταν έχεις μάθει στον πρωταθλητισμό να κινείσαι με μοναδικό γνώμονα τη νίκη και το αποτέλεσμα να ξεφεύγεις ή να σου βγαίνουν κάποια απωθημένα που μπορεί να συγκρατιόσουνα σε 20 χρόνια καριέρας. Γιατί εγώ σε 20 χρόνια καριέρας έχω φάει τεχνικές ποινές μέχρι εκεί. Ούτε στο γήπεδο έχω παίξει μπουνιές που όλοι έχουν ένα περιστατικό που έπαιξαν ξύλο. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν μπορώ να ξέρω ο συγκεκριμένος άνθρωπος τι σκέφτηκε και το έκανε. Εγώ στο δικό μου περιστατικό σκέψου επειδή τον διαιτητή τον ήξερα, κάποια στιγμή ξέρεις ήταν σε φάση λίγο χαβαλέ. Απορώ πως πέτυχα το κεφάλι του ρε γαμώτο. Την έριξα... Αγκαλιασμένοι φύγαμε».

Δείτε όσα λέει ο Παππάς για το περιστατικό με τον διαιτητή από το 28'21'' και μετά:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στο Sportal: