Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Sportal για τον Πρίντεζη: «Είναι ένας... ιπτάμενος και τζέντλεμαν - Συγχαρητήρια στη μητέρα του!» (vid)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Sportal για τον Πρίντεζη: «Είναι ένας... ιπτάμενος και τζέντλεμαν - Συγχαρητήρια στη μητέρα του!» (vid)

Sportal newsroom 15:58 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 07.09.2024

Στην κάμερα του Sportal μίλησε ο θρυλικός Παναγιώτης Γιαννάκης και με τον τρόπο του... έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια καριέρα του, ενώ «αποθέωσε» και τη μητέρα του!

Αν μία... ματιά και μία άποψη έχει ιδιαίτερο νόημα είναι αυτή του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει από τη βραδιά που ο Ολυμπιακός τίμησε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ και μία παγκόσμια φιγούρα του σπορ, από το ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του «Α Moment to Remember» μίλησε στην κάμερα του Sportal και στην Ευτυχία Οικονομίδου και έδειξε πόσο περήφανος είναι για έναν παίκτη που για τον ίδιο αποτελεί πρότυπο προς όλους. Ειδικά προς τα νέα παιδιά.

«Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίζεται αυτή η ξεχωριστή φυσιογνωμία στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ένα παιδί που δεν σταμάτησε να προσπαθεί να νικήσει καθημερινά τον εαυτό του. Ποτέ δεν παραπονέθηκε γι' αυτά που αντιμετώπιζε. Ήταν χαρούμενος και έτοιμος να παίξει από ένα λεπτό μέχρι 35. Για μένα ήταν ένας ιπτάμενος και τζέντλεμαν», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Επίσης, σημείωσε πως αν κάτι ακόμα ξεχώρισε στον Πρίντεζη ήταν ότι «δεν τον άκουσα να παραπονιέται ποτέ. Να μπει μέσα και να είναι χρήσιμος σε διάφορους τομείς. Παρόλο που το χαρακτηριστικό του σουτ ήταν το επίκεντρο, έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο. Τον ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε και τη μητέρα του που μας χάρισε έναν τέτοιον χαρακτήρα. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η θέση του είναι δίπλα στο μπάσκετ. Γιατί τα παιδιά που θα τον βλέπουν θα καταλάβουν ότι για να πετύχουν θα πρέπει να προσέχουν το σώμα τους, να προσπαθούν καθημερινά και να μην γκρινιάζουν!».