Οι Baladeros... σχολιάζουν το πιο «καυτό» πρωτάθλημα όλων των εποχών

Οι Baladeros... σχολιάζουν το πιο «καυτό» πρωτάθλημα όλων των εποχών

Sportal newsroom 13:56 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 29.05.2024

Η αγωνία χτυπάει... κόκκινο μία στροφή πριν το φινάλε των playoffs της Stoiximan Super League, τόσο όσον αφορά στην ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, όσο και για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Οι προβλέψεις είναι πολλές, αλλά η απάντηση μία και θα την ξέρουμε την προσεχή Κυριακή (19/5). Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μερικές ώρες πριν το φινάλε του πιο «καυτού» πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Το πιο «καυτό» πρωτάθλημα όλων των εποχών οδεύει προς το φινάλε. Η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην τρίτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στον τελικό Κυπέλλου; Οι προβλέψεις πέφτουν «βροχή»... Οι φίλαθλοι του Big - 4 βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα»!

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 77 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 16.05.2024

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Έτσι, ο πρωταθλητής Ελλάδας της σεζόν 2023-24 αλλά και ο κάτοχος της τρίτης θέσης θα προκύψει από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Αν η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία κι ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα δε φύγει με τη νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τότε η «Ένωση» θα κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο ΠΑΟΚ θα αναδειχθεί πρωταθλητής μόνο αν νικήσει τον Άρη και ανεξαρτήτως τι θα κάνει η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία.

Για τη μάχη της 3ης θέσης, ο Ολυμπιακός θα παίξει για δύο αποτελέσματα στη Λεωφόρο. Ακόμα και με ισοπαλία θα τερματίσει τρίτος και θα βάλει... «φωτιά» στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα χρειάζεται μόνο νίκη στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη για να φορέσει και του χρόνου το ευρωπαϊκό του κοστούμι... Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Ολυμπιακό, παίρνει αυτόματα το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Ολυμπιακός θα ελπίζει σε νίκη του τριφυλλιού επί του Άρη για να μη μείνει εκτός Ευρώπης -την οποία όμως μπορεί να διεκδικήσει και μέσα από το Conference League.

Αναμένεται λοιπόν μια αγωνιστική-θρίλερ και λίγες ώρες πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι Baladeros έρχονται στο στούντιο του Sportal για ένα «καυτό» δίωρο που θα σας κάνει να κολλήσετε τα βλέμματά σας στην οθόνη. Παρέα με την Weber και τις πιο μοντέρνες και στιλάτες ψησταριές με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του bbq. Έρχεστε;

Οι 49 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα είναι σίγουρα στον τελικό του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

11:57 - 16.05.2024

Οι 49 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα είναι σίγουρα στον τελικό του Europa Conference League

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης (16/05) έκανε γνωστό πως οι 49 οπαδοί που βρέθηκαν στην Τόπολα για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι (1-6) έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στην «Opap Arena» για τον τελικό του Europa Conference League. Τι αναφέρει ακριβώς η ανακοίνωση.

🔴Baladeros LIVE: Τούμπα μέσω Φαλήρου στην κούρσα του τίτλου, φινάλε θρίλερ & οι Όρτα, Αλμέιδα, Τερίμ