«Θα βάλω... φωτιά στο ΣΕΦ φέτος»: Η υπόσχεση του Ντόρσεϊ και το «ο Σάσα θα μου πασάρει την μπάλα» του Μιλουτίνοφ (vid)

«Θα βάλω... φωτιά στο ΣΕΦ φέτος»: Η υπόσχεση του Ντόρσεϊ και το «ο Σάσα θα μου πασάρει την μπάλα» του Μιλουτίνοφ (vid)

Αντιγόνη Ζαχάρη • 10:35 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 23.09.2024

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη Euroleague και το Sportal σας βάζει μέσα στο ΣΕΦ και... ανακρίνει τους παίκτες.

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ομάδες της Euroleague για να... ριχτούν στη «μάχη» της νέας σεζόν. Στις 3 Οκτωβρίου θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ σε μια διοργάνωση που και πάλι θα μας κάνει να... κρατήσουμε την ανάσα μας.

Με τις δύο ελληνικές ομάδες να εμφανίζονται ως τα δύο μεγάλα φαβορί όχι απλά για να βρεθούν στο Final 4, αλλά και για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Το Sportal πιστό στο ραντεβού του και φέτος, ως official media partner της Euroleague στην Ελλάδα θα σας μεταφέρει όλα όσα θέλετε να ξέρετε, να ακούτε, να βλέπετε και να διαβάζετε γύρω από τη Euroleague.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)
EUROLEAGUE

08:48 - 22.09.2024

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ομπράντοβιτς - Τι έκανε έξαλλο τον προπονητή της Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Η Παρτιζάν επικράτησε του Παναθηναϊκού με 75-64 για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όμως παρά τη νίκη υπήρξαν και στιγμές που δεν άρεσαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η φάση με τον Στέρλινγκ Μπράουν που έκανε έξαλλο τον Σέρβο κόουτς.

Με εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα και αποκλειστικές συνεντεύξεις, το Sportal θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό γύρω από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπάσκετ.

Το Sportal βρέθηκε φυσικά και στις media days του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και με αποκλειστικά βίντεο σας βάζει στο κλίμα. Ένα απ' αυτά αφορά το Euroleague Fantasy Challenge (μπορείς να λάβεις μέρος εδώ και να διεκδικήσεις εισιτήριο για το Final Four του 2025).

Ρωτήσαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού να μας πουν έναν λόγο που πρέπει να τους διαλέξεις όταν θα φτιάχνεις την ομάδα σου στο Euroleague Fantasy Challenge και οι απαντήσεις τους αν μη τι άλλο είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υποσχέθηκε να βάλει... φωτιά στο ΣΕΦ, ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε κι εκείνος για φωτιά, αλλά στα στατιστικά, ο Σάσα Βεζένκοφ υποσχέσθηκε να μην τους απογοητεύσει, ο Φιλίπ Πετρούσεφ είπε ότι δεν είναι... ακριβός, ενώ ο Νικόλα Μιλουτίνοφ απάντησε ότι πρέπει να τον διαλέξουν λόγω... Βεζένκοφ.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Sportal: