🏀Sportal Euroleague Show: Μυθικός Μιλουτίνοφ, Ολυμπιακός από ατσάλι και 98-94 την Παρτίζαν με ανατροπή από το -14!

Sportal newsroom 23:45 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.08.2024

Η Sportal Euroleague Show της Πέμπτης (19/10) με όλα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - Παρτίζαν 98-94 στην παράταση. Ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και αποκλειστικά βίντεο από το Φάληρο. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Κώστας Σωτηρίου υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Αγγέλου στη Sportal Euroleague Show της Πέμπτης (19/10) μετά το θρίλερ του ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 94-98 της Παρτίζαν στην παράταση, επιστρέφοντας από το -14 της 3ης περιόδου. Ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και αποκλειστικά βίντεο από το Φάληρο, με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη να «ανακρίνει» στον αέρα της εκπομπής τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Παναθηναϊκό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας των Ισραηλινών στην Αθήνα. Η συνεργασία Sportal και EuroLeague αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει όλη τη διοργάνωση στις οθόνες σας.