Τα αποθεωτικά σχόλια των οπαδών της Φορτούνα για τον Τζόλη στην κάμερα του Sportal (vid)

Χρήστος Τζόλης

i

© Intime

Τα αποθεωτικά σχόλια των οπαδών της Φορτούνα για τον Τζόλη στην κάμερα του Sportal (vid)

Sportal newsroom 18:01 - 05.07.2024

Οι οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησαν στην κάμερα του Sportal για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ και αποθέωσαν τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Χρήστος Τζόλης μετά από έναν χρόνο αποχώρησε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και πήρε μεταγραφή για την Κλαμπ Μπριζ. Ο Έλληνας εξτρέμ με τη γερμανική ομάδα έκανε την πιο παραγωγική σεζόν του, σκοράροντας 24 γκολ, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Μάλιστα με τα 22 τέρματα στο πρωτάθλημα τον τοποθέτησαν στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ. Με την ομάδα του Ντίσελντορφ ο 22χρονος έφτασε ένα παιχνίδι μακριά από την άνοδο στην Bundesliga, αλλά ηττήθηκε στη ρεβάνς των playoffs στη διαδικασία των πέναλτι από την Μπόχουμ.

Εκτός αυτού κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και αποκλείστηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία στη συνέχεια το κατέκτησε.

Οι οπαδοί της Φορτούνα λοιπόν μίλησαν στην κάμερα του Sportal και τους Παύλο Κουστέρη και Κώστα Τόπα για τη μεταγραφή του Τζόλη στη βελγική ομάδα. Η Μπριζ για να τον κάνει δικό της πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε από τη Νόριτς, η οποία έφτανε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι φίλοι της Φορτούνα αποθέωσαν τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που είχε ποτέ η ομάδα. Ένας υπάλληλος από την μπουτίκ του συλλόγου μάλιστα ανέφερε ότι πολλές φορές μέσα στη σεζόν είχαν ξεμείνει από τη φανέλα του, καθώς ο κόσμος την αγόραζε συνεχώς.