Άνετη πρεμιέρα για τη Γλυφάδα
i

© Intime

Άνετη πρεμιέρα για τη Γλυφάδα

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:09 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 11.10.2024

Η Γλυφάδα επικράτησε 21-8 της Ηλιούπολης στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Α1 πόλο γυναικών.

Πρεμιέρα με άνετη νίκη έκανε η Γλυφάδα στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας επικράτησε 21-8 της Ηλιούπολης σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του νέου πρωταθλήματος.

Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ, η Γλυφάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και η Ηλιούπολη φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Η Γλυφάδα άνοιξε το σκορ με τη Μουστακαρία στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Με τέρματα των Τέρνερ και Κανελλοπούλου η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στο 3-0 τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Η Κοτσάφτη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το πρώτο γκολ της Ηλιούπολης στον αγώνα και η Καλαΐτζή διαμόρφωσε το 5-2 της πρώτης περιόδου.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η Γλυφάδα προηγήθηκε 8-2 με δύο γκολ της Τέρνερ και ένα της Τζωρτζακάκη. Με γκολ των Κοτσάφτη και Κατσώνη η Ηλιούπολη μείωσε 8-4 και στη συνέχεια η Γλυφάδα έφτασε τη διαφορά στα πέντε τέρματα για το 10-5 της δεύτερης περιόδους με γκολ της Καλαϊτζή.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο. Με γκολ της Κανελλοπούλου, η Γλυφάδα έφτασε στο 11-5 στο ξεκίνημα ενώ η διαφορά εκτοξεύτηκε στα εννέα γκολ στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου με τέρμα της Αναστασίας Λούδη.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου η Γλυφάδα έκανε το 17-7 με τέρμα της Κανελλοπούλου επτά περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ένα γκολ της Μουστακαρία στην παίκτρια παραπάνω διαμόρφωσε το 21-8 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ IREPAIR – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 21-8

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-3, 6-2, 51

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ IREPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γουίλιαμς, Π.Νίνου 1, Μουστακαρία 4, Α.Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Καλαϊτζή 2, Γκίλα, Τέρνερ 3, Κανελλοπούλου 4, Τζωρτζακάκη 2, Λασκαρίδου 2, Σαλταμανίκα 2, Τσιάρα, Αδάμη, Βάη.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σωτήρης Ζουμπουλιάς): Λ.Μαυρωτά, Κύρκου 1, Ι.Μαυρωτά, Γεωργίου, Παναγιώτι 1, Μαρκατσέλη, Κοκκίνου, Κρασάκη, Υφαντή, Κοτσάφτη-Απέργη 2, Κατσώνη 4, Χέλμη, Σταυρίδου, Κακλή, Χαλκίτη.