Καταιγιστικός ο Άλιμος, άνετη η Βουλιαγμένη
i

© Intime

Καταιγιστικός ο Άλιμος, άνετη η Βουλιαγμένη

Ο Άλιμος επικράτησε 16-5 του Εθνικού στον Πειραιά στην πρεμιέρα της Α1 πόλο γυναικών.

Υποδειγματική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών έκανε ο Άλιμος. Η ομάδα του Πάνου Βέργου επικράτησε 16-5 του Εθνικού στην πρώτη αγωνιστική, λίγες ημέρες μετά τη νίκη της κόντρα στην ομάδα του Πειραιά για τα προκριματικά του Champions League γυναικών.

Ο Άλιμος, που ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι, μπήκε στον αγώνα με το πόδι στο γκάζι. Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε 0-7 στην πρώτη περίοδο με την Πάτρα και τη Μαρλέτα να σημειώνουν από δύο γκολ στο διάστημα αυτό.

Ο Άλιμος έφτασε στο 0-9 με δύο διαδοχικά τέρματα της Αλεξάνδρας Ασημάκη πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Ο Εθνικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο 12ο περίπου λεπτό με τη Μιλίτσεβιτς. Το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Άλιμο, που έχει μεγάλες φιλοδοξίες είναι τη δεύτερη αγωνιστική όπου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που κυριαρχεί απόλυτα την τελευταία δεκαετία.

Πρώτη σκόρερ για τον Άλιμο ήταν η Κλαούντια Μαρλέτα με τέσσερα τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 5-16

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 4-5, 1-3, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ορέστης Σαλάχας): Τζούρκα, Ο.Οικονόμου, Γαλανοπούλου, Μπέτα, Μαμόγλου 2, Τσιμάρα , Χατζηκυριακάκη, Μιλίτσεβιτς 2, Κλαψιανού, Κανετίδου 1 , Ι.Μπενέκου, Κάσσαρη, Μπεκρή, Μαργαρίτη, Θεοφανοπούλου.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Αφρ. Μπιτσάκου, Χαλδαίου 2, Ασημάκη 3, Μ.Πάτρα 2, Κοβάτσεβιτς, Ριμπάνσκα 1, Μαρλέττα 4, Κοντογιάννη 1, Λάζαρη, Ζλάτου, Δασκαλάκη.

Ευρεία νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα της Α1 πόλο γυναικών η Βουλιαγμένη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε 25-3 του ΝΟ Ρεθύμνου και έκανε ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Η Βουλιαγμένη δεν δέχθηκε γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση αφού προηγήθηκε 8-0. Η Γιάουστρα ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με πέντε γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 25-3

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 4-1, 6-1, 7-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Φουράκη 3, Καλογεροπούλου 1, Παπαδοπούλου, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Φουντωτού 4, Κρασσά 3, Γιάουστρα 5, Ανδρεάδη 1, Μούλχαουζεν 4, Κουτσαντά 1, Καρύτσα, Κουρεμέτη 1, Βάλβη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Α.Ζαφειράκη, Λαμπαθάκη, Ε.Λιμπιτάκη, Ζαχαράκη, Φαρμάκη 1, Σ.Λιμπιτάκη 1, Μ.Ζαφειράκη, Σκαρπαλέζου, Μπερίκου, Α.Λιμπιτάκη 1, Φραγγελάκη.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Γλυφάδα - Ηλιούπολη 21-8

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 29-4

ΝΟ Χσνίων - ΠΕΚΕ Βροντάδου 12-6

Βουλιαγμένη - ΝΟ Ρεθύμνου 25-3

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 20-13

Εθνικός - Άλιμος 5-16

Η βαθμολογία

1. Άλιμος 3

- Βουλιαγμένη 3

- Ολυμπιακός 3

- Πανιώνιος 3

- Χανιά 3

- Γλυφάδα 3

7. Εθνικός 0

- ΑΕΚ 0

- ΝΟ Ρεθύμνου 0

- ΠΕΚΕ Βροντάδου 0

- Ηλιούπολη 0

- ΠΑΟΚ 0

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Άλιμος - Ολυμπιακός

Εθνικός - Βουλιαγμένη

ΠΑΟΚ - Γλυφάδα

ΝΟ Ρεθύμνου - ΝΟ Χανίων

ΠΕΚΕΒ - Πανιώνιος

Ηλιούπολη - ΑΕΚ