Με το δεξί στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη
i

© Intime

Με το δεξί στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:33 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Εθνικό. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε 13-4 κόντρα στον συμπολίτη και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός πήρε εκδίκηση για την απώλεια του Κυπέλλου από την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου και την Παρασκευή 17 Μαΐου θα έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σειρά.

Αν ο Εθνικός κάνει την έκπληξη και πάρει τη νίκη, τότε όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα την Κυριακή. Στα του ματς, ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι μετά το 2-2, προηγήθηκε 10-2 και εξασφάλισε τη νίκη.

Τρία τέρματα σημείωσε η Φωτεινή Τριχά. Κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία δέχθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο η Βασιλική Πλευρίτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 13-4

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 3-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Πλευρίτου Μαργ., Σάντα 2, Πλευρίτου Βας. 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 1, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 12-7 του Αλίμου και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους ημιτελική φάση της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα της Κικής Λιώση, που αποκλείστηκε από τον Εθνικό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, θα έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σειρά την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Σε διαφορετική περίπτωση, όλα θα κριθούν σε τρίτο ημιτελικό την Κυριακή 19 Μαΐου. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, ωστόσο η Βουλιαγμένη πάτησε γκάζι στη συνέχεια και «καθάρισε» την αναμέτρηση.

Η Σλίκινγκ ήταν η πρώτη σκόρερ της Βουλιαγμένης με τρία τέρματα, όσα πέτυχε και η Κοντογιάννη για την ομάδα του Πάνου Βέργου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άλιμος αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 4-2, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά 2, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 1, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου, Ασημάκη, Ζλάτου, Σιγάλα, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 2, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.