Ξανά στην ΑΕΚ η Καββαδία

Ξανά στην ΑΕΚ η Καββαδία

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:12 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή της κεντρικής Αγγελικής Καββαδία στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Η Αγγελική Καββαδία θα φοράει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. Η 30χρονη κεντρική ανακοινώθηκε από την Ένωση και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά απο δύο χρόνια.

Σταδιακά διαμορφώνεται το ρόστερ της Ένωσης για την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει τις ακραίες Σάρα Σακτραντζίγια και Μπριάνα Έντουαρντς. Από εκεί και πέρα, η φιναλίστ του Κυπέλλου αναζητά μία ξένη πασαδόρο και μία ξένη διαγώνια, που θα σηκώσει το επιθετικό βάρος.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση θα έχει στον πάγκο της τον Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο που θα αντικαταστήσει τον Γιουνούς Οτσάλ. Από το περσινό ρόστερ έχει ήδη αποχωρήσει η Όλγα Στράντζαλη και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 30χρονη (17/02/1994) κεντρική, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, μετά από απουσία 2 ετών.

Η Αγγελική Καββαδία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για 4 ολόκληρα χρόνια (2018-2022), οδηγώντας την στην επιστροφή στη Volley League, και στην εδραίωση της στις πρώτες θέσεις της κορυφαίας κατηγορίας. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα σαλόνια της Volley League.

Αγγελική, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η Αγγελική Καββαδία ξεκίνησε το βόλεϊ στο Αιγάλεω. Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό. Φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Απολλώνιου προτού επιστρέψει πάλι στην Ένωση.