Ξανά στην ΑΕΚ η Εύη Γεωργιάδου

Ξανά στην ΑΕΚ η Εύη Γεωργιάδου

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:56 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή της Εύης Γεωργιάδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή της Εύης Γεωργιάδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου. Η 29χρονη βολεϊμπολίστρια θα πλαισιώσει την Ευαγγελία Τουλγκαρίδου στην θέση του λίμπερο.

Η Εύη Γεωργιάδου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2021-2022. Μετά την Ένωση αγωνίστηκε στη Λαμία και την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπαιξε στον ΑΟ Θήρας.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Γεωργιάδου. Η 29χρονη (29/08/1995) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από δύο χρόνια.

Η Εύη Γεωργιάδου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2021/22. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Λαμία, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον ΑΟ Θήρας.

Η Εύη Γεωργιάδου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ να πετύχουμε όλους τους στόχους ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Με την προσθήκη της Γεωργιάδου, η Ένωση έκλεισε το δίδυμο των λίμπερο. Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει τις ξένες Μπριάνα Έντουαρντς και Σάρα Σακραντζίγια που θα πλαισιώσουν την Εύα Χαντάβα και τη Μάρα Ράπτη στα άκρα. Από εκεί και πέρα η Ένωση αναζητά μία ξένη πασαδόρο αντί της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου που αποχώρησε αλλά και την παίκτρια που θα την πλαισιώσει.

Η ΑΕΚ αναζητά και ξένη διαγώνια που θα σηκώσει το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός προπονητής Τζιανγκρόσι Πασκοαλίνο θα είναι στο τιμόνι της ομάδας αντί του Γιουνούς Οτσάλ. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν η ΑΕΚ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου απώλεσε το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό ενώ στο πρωτάθλημα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Παναθηναϊκό.