Στην ΑΕΚ ο Βίκτωρας Βλαστός

Στην ΑΕΚ ο Βίκτωρας Βλαστός

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:24 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 01.07.2024

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίκτωρα Βλαστό, που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ ανδρών.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτωρα Βλαστού, που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου. Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ θα ενισχύσει την Ένωση την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βίκτωρας Βλαστός τα τελευταία 12 χρόνια έμενε στη Δανία, όπου ξεκίνησε να ασχολείται με το χάντμπολ. Ο 23χρονος παίκτης είναι η τρίτη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΑΕΚ μετά τους Αλέξανδρο Κουκουλά και Αρμάντο Σίνα.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίκτωρα Βλαστό. Ο 23χρονος (24/09/2000) δεξιός εξτρέμ θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ.

Ο Βίκτωρας βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια στη Δανία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την TM Tonder, ενώ τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε στη GOG. Την επομένη μεταγράφηκε στη Skive fH, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο Βίκτωρας μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που πάντα είναι στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό. Ελπίζω να έχουμε μια σεζόν με πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Βίκτωρα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την απόκτηση του Βίκτωρα Βλαστού.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.