Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Τέπερ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Τέπερ

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:14 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 10.07.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Νταν Τέπερ.

Το τέρμα της ΑΕΚ θα υπερασπίζεται και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Νταν Τέπερ. Ο 31χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση και θα συνεχίσει στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου.

Ο Νταν Τέπερ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στα μισά της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν. Η παραμονή του 31χρονου τερματοφύλακα είναι η πρώτη που ανακοινώνει η ΑΕΚ μετά τις προσθήκες του Αλέξανδρου Κουκουλά, Αρμάντο Σίνα, Βίκτωρα Βλαστού και Δημήτρη Παναγιώτου. Στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει ο Φρέντερικ Μπουζόν.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταν Τέπερ. Ο 29χρονος (04/03/1994) διεθνής Ισραηλινός τερματοφύλακας, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νταν Τέπερ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2024 και με τις εμφανίσεις του έδειξε τις δυνατότητές του, κερδίζοντας όλο το φίλαθλο κοινό.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νταν Τέπερ δήλωσε στο aek.gr: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου, όπως η ΑΕΚ. Πιστεύω πάρα πολύ στο πρότζεκτ της νέας χρονιάς και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε ΑΕΚ».

Νταν, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταν Τέπερ.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.