Αποχαιρέτησε τον Λέμος η ΑΕΚ
i

© Intime

Αποχαιρέτησε τον Λέμος η ΑΕΚ

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Πάτρικ Λέμος, που αποχωρεί από την Ένωση μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας.

Ο Πάτρικ Λέμος αποχωρεί από την ΑΕΚ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ έχει συμφωνήσει με την Ταταμπάνια όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πάτρικ Λέμος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2018-2019 για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Έμεινε στην ομάδα του Πειραιά για δύο χρόνια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.

«Τα συμβόλαια, τα γκολ, οι κούπες, έρχονται και παρέρχονται. Τα συναισθήματα και η αγάπη μένουν αιώνια.

Αυτό ισχύει για τη σχέση ΑΕΚ και Πάτρικ Λέμος. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας προσφέρει τα μέγιστα, αποτελώντας πλέον μία από τις ελάχιστες, σε τόσο μεγάλη προσφορά, σημαίες του τμήματος του ανδρικού Χάντμπολ.

Ο Πάτρικ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020 και για 4 ολόκληρα χρόνια αποτέλεσε τον αγαπημένο αθλητή της κιτρινόμαυρης εξέδρας. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ του 2021 και το Πρωτάθλημα του 2023.

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πάτρικ Λέμος για την προσφορά του στο Σύλλογο. Θα αποτελεί πάντα κομμάτι της μεγάλης μας ιστορίας.

Σε μία σχέση αγάπης, δεν λες ποτέ αντίο. Εις το επανιδείν φίλε Πάτρικ! Μόνο ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον Πάτρικ Λέμος.

Ο παίκτης απάντησε στα ελληνικά στην ανάρτηση της Ένωσης. «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της ΑΕΚ για αυτά τα 4 χρόνια που τίμησα αυτά τα χρώματα! Ελπίζω μια μέρα να ξαναφορέσω αυτή τη φανέλα! Είστε απίστευτοι», σημείωσε ο Πάτρικ Λέμος.

Ο Πάτρικ Λέμος έμεινε στην ομάδα της ΑΕΚ τέσσερα χρόνια. Ήταν μέλος της Ένωσης που κατέκτησε το τρεμπλ το 2021 με το EHF European Cup, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Λέμος κατέκτησε με τη φανέλα της ΑΕΚ ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 2023.

Ο Πάτρικ Λέμος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βραζιλία, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Porto (2016-17) και την Sanjoanense (2017-18), αφήνοντας το στίγμα του τόσο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όσο και στο EHF Cup όπου αγωνίστηκε. Ο 28χρονος παίκτης είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας.