Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ

Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κουκουλά, που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ. ο 21χρονος ίντερ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς ξεχώρισε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η ΑΕΚ έχει αποχαιρετήσει τους ξένους Πάτρικ Λέμος, Στίπε Μαντάλινιτς, Μαξιμίλιεν Τικ, Λούκα Σόκολιτς, Ελίας Τόμε, Νασίμ Μπελασέν και Φίλιπ Γιόνσον. Παρελθόν από την Ένωση αποτελούν και οι Έλληνες Θέμης Ηλιόπουλος και Χάρης Μάλλιος.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Κουκουλά. Ο 21χρονος ίντερ (13/05/2003) θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών.

Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και πρόκειται για έναν αθλητή που ξεχώριζε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Έχει αγωνιστεί επίσης και στον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Ο Αλέξανδρος Κουκουλάς μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Μια ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι να έχουμε μια δυνατή χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Αλέξανδρε, καλώς όρισες στην ομάδα μας!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον Αλέξανδρο Κουκουλά.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.