Πλήγμα με Μίλερ στην ΑΕΚ
i

© Intime

Πλήγμα με Μίλερ στην ΑΕΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:37 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.09.2024

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άρθουρ Μίλερ για δύο μήνες.

Με ένα σημαντικό πλήγμα ξεκινάει η σεζόν για την ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ. Ο Άρθουρ Μίλερ τραυματίστηκε στο χέρι στο φιλικό της ομάδας του Φρέντερικ Μπουζόν με τα Βριλήσσια.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γάλλος έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει για δύο περίπου μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η εξέλιξη αυτή απογοήτευσε τον παίκτη αλλά και τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι ωστόσο βρίσκονται στο πλευρό του περιμένοντας φυσικά να επιστρέψει πιο δυνατός. Εφόσον η αποκατάσταση του παίκτη ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα, τότε ο Μίλερ θα επιστρέψει γύρω στον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Handball premier με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό. Η Ένωση θα φιλοξενήσει τη δεύτερη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ομάδα του Φρέντερικ Μπουζόν

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μίλερ

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Άρθουρ Μίλερ που παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ ανδρών του συλλόγου. Ο Γάλλος ίντερ είχε αποκτηθεί από την Ένωση τον Ιανουάριο του 2024.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρθουρ Μίλερ. Ο Γάλλος αθλητής θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου. Ο δίμετρος Γάλλος ίντερ ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ έβγαλε ένα περίεργο καλοκαίρι χωρίς να εκβιαστεί και χωρίς να δελεαστεί
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:25 - 13.09.2024

Η ΑΕΚ έβγαλε ένα περίεργο καλοκαίρι χωρίς να εκβιαστεί και χωρίς να δελεαστεί

Ο Κώστας Τσίλης κάνει τώρα στο φινάλε του μεταγραφικού καλοκαιριού της Ένωσης, μια σύνοψη και για όσα συνέβησαν αλλά κυρίως για όσα δεν συνέβησαν που ήταν ίσως και πιο σημαντικά και ζόρικα

Ο αθλητής της ΑΕΚ δήλωσε στο “aek.gr”: «Νιώθω πολύ καλά και είναι τιμή μου που θα παίζω και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε καλύτερο τέλος στη σεζόν σε σχέση με το περσινό. Και επίσης να πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη. Να τονίσω πως θέλω να έχουμε πάντα την ίδια ατμόσφαιρα με τα πλέι οφ. Ήταν από τις καλύτερες χαντμπολικές μου αναμνήσεις».

Άρθουρ, καλή τύχη και τη νέα σεζόν!», ανέφερε η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.