Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον Παπαδιονυσίου

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον Παπαδιονυσίου

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:40 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 03.07.2024

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ με μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τον Τάσο Παπαδιονυσίου για την προσφορά του στην ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Παρελθόν από την ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ αποτελεί ο Τάσος Παπαδιονυσίου. Ο Έλληνας πίβοτ αποχωρεί από την Ένωση έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ένα EHF European Cup.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ένωσης όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ έχει αποχαιρετήσει τους ξένους Πάτρικ Λέμος, Στίπε Μαντάλινιτς, Μαξιμίλιεν Τικ, Λούκα Σόκολιτς, Ελίας Τόμε, Νασίμ Μπελασέν και Φίλιπ Γιόνσον. Παρελθόν από την Ένωση αποτελούν και οι Έλληνες Θέμης Ηλιόπουλος και Χάρης Μάλλιος.

Σημειώνεται ότι η Ένωση έχει ανακοινώσει τους Αλέξανδρο Κουκουλά, Αρμάντο Σίνα, Βίκτωρα Βλαστό και Δημήτρη Παναγιώτου. Στο τιμόνι της ομάδας θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Φρέντερικ Μπουζόν.

«Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Τάσο Παπαδιονυσίου για την πολύτιμη προσφορά του στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο διεθνής πίβοτ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ, κατακτώντας συνολικά 4 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 1 EHF European Cup.

Τάσο, θα αποτελείς πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στην Ιστορία της ΑΕΚ.

Σε ευχαριστούμε!», αναφέρει το μήνυμα της ΑΕΚ για τον Τάσο Παπαδιονυσίου.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.