Γενέθλια με ανανέωση συμβολαίου για την Αλεξάνδρα Ασημάκη

Γενέθλια με ανανέωση συμβολαίου για την Αλεξάνδρα Ασημάκη

Με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση η ομάδα πόλο του Αλίμου ευχήθηκε στην Αλεξάνδρα Ασημάκη για τα γενέθλιά της γνωστοποιώντας ότι η εμβληματική πολίστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της.

Με το σκουφάκι του Αλίμου θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η εμβληματική φουνταριστή του ελληνικού πόλο, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων, υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που γιορτάζει τα γενέθλιά της σήμερα (28/6), δέχθηκε τις ευχές του Αλίμου μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτηση. Η Ελληνίδα φουνταριστή, που κλείνει τα 36 της χρονιά βρίσκεται αυτή την περίοδο σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα γυναικών εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος, που έμελλε να φωτίσει τις ζωές όλων γύρω της, να γράψει ιστορία μέσω του αθλητισμού και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές.

Μια πραγματική αρχηγός, η αρχηγός μας, μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και της υδατοσφαίρισης. Μια γυναίκα που διεκδικεί, μια μητέρα που δείχνει τον δρόμο.

Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson σου εύχεται χρόνια πολλά, να έχεις υγεία, όμορφες στιγμές και να συνεχίσεις να γράφεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο τα όνειρα σου. Είμαστε στο πλευρό σου στον δρόμο για το Παρίσι!

Παράλληλα, ο σύλλογος μέσω αυτής της ανακοίνωσης γνωστοποιεί ότι το θρυλικό «7» του παγκόσμιου πόλο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου των νοτίων προαστίων.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη θεωρείται από τις κορυφαίες αθλήτριες που έβγαλε το ελληνικό πόλο διαχρονικά. Η 36χρονη φουνταριστή ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το άθλημα στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014 με ένα μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2006-2007 όπου έπαιξε με το σκουφάκι της ισπανικής Αλκορκόν.

Το καλοκαίρι του 2014 μέχρι το 2020 η Αλεξάνδρα Ασημάκη έπαιξε στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της σεζόν 2019-2020 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πισίνες. Η έμπειρη φουνταριστή επέστρεψε στο πόλο μέσω την ομάδα του Αλίμου κι αφού τον Ιανουάριο του 2021 έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έγραψε σελίδες δόξας και με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας. Η έμπειρη φουνταριστή ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης. Ο Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε κορυφαία πολίστρια στην Ευρώπη και τον κόσμο το 2011.