Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης

Sportal newsroom 18:25 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 11.07.2024

Ο Νίκος Ζουπάνης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Ζουπάνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και δήλωσε χαρούμενος που του δίνεται η ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Απρίλιο.

Χειρουργήθηκε ο Ζουπάνης
ΒΟΛΕΙ

18:43 - 08.04.2024

Χειρουργήθηκε ο Ζουπάνης

Ο Νίκος Ζουπάνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου αφού υπέστη ρήξη στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο διεθνής διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Νίκου Ζουπάνη: «Μια ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και αυτό με κάνει χαρούμενο και μου δίνει όλο και περισσότερη ώθηση στο να ξεπεράσω γρήγορα τον τραυματισμό και να γυρίσω υγιής και δυνατός, έτοιμος να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους και πρέπει να ανταποκριθούμε όπως κάναμε φέτος, αλλά και ακόμα καλύτερα! Εύχομαι, πάνω από όλα, υγεία και μία επιτυχημένη χρονιά».

To χειρουργείο του Ζουπάνη

Ο Νίκος Ζουπάνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Απρίλιο, αφού υπέστη ρήξη στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο διαγώνιος της ομάδας του Πειραιά έπεσε άσχημα κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Νίκος Ζουπάνη, την Δευτέρα (8/4). Ο διαγώνιος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, που υπέστη ρήξη αριστερού Αχιλλείου τένοντα και θλάση αριστερού υποκνημιδίου μυός, στο πρόσφατο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση αποκατάστασης στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρο.