Αποχώρησε από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβηση η Αναστασία Γκούτσεβα

Η Αναστασία Γκούτσεβα (πάνω από τη Σοφία Μαλκογεώργου) κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού

i

© Intime

Αποχώρησε από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβηση η Αναστασία Γκούτσεβα

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:38 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 24.09.2024

Η Αναστασία Γκούτσεβα αποχώρησε επίσημα από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης και πλέον αναζητείται η αντικαταστάτριά της.

Ολοκληρώθηκε επίσημα ο κύκλος της Αναστασία Γκούτσεβα στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η ομοσπονδιακή προπονήτρια αποχώρησε από τη θέση της αφού δέχθηκε μία μεγάλη οικονομική πρόταση την οποία δεν μπόρεσε να καλύψει η ΚΟΕ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία και τους συναδέλφους μου, για τα υπέροχα τρία χρόνια μαζί. Δεν μπορώ παρά να τους ευχηθώ τα καλύτερα στο μέλλον, πολλές επιτυχίες και επιτεύγματα. Αποφάσισα να προχωρήσω και θέλω να ευχαριστήσω την Εθνική Ελλάδας για τον χρόνο που περάσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια και τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ό,τι καλύτερο σε όλους, Αναστασία Γκουτσέβα», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή της η Αναστασία Γκούτσεβα.

Η προπονήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης αποτελούσε προσωπική επιλογή του Κυριάκου Γιαννοπούλου, μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΚΟΕ. Επί των ημερών της το άθλημα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχίες, όπως ο παγκόσμιος τίτλος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, αλλά και η πρωτιά της Ζωής Καράγγελου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Φυσικά, μεγάλη στιγμή ήταν και έκτη θέση του ελληνικού ντουέτου των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:37 - 24.09.2024

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε το παιχνίδι της... σιωπής, καθώς ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον στην Euroleague, με τις αντιδράσεις του να είναι επικές.

«Θα ήθελα να ενημερώσω πως η μέχρι πρότινος ομοσπονδιακή προπονήτρια, κυριά Γκούτσεβα δεν θα συνεχίσει μαζί μας γιατί δέχτηκε μία πρόταση συνεργασίας εκτός Ελλάδος που ήταν ιδιαίτερα ελκυστική επαγγελματικά για την ίδια. Με ενημέρωσε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να φτάσουμε στα οικονομικά επίπεδα που μία άλλη χώρα δίνει, έχουμε συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Λυπούμαστε πάρα πολύ και η ίδια λυπάται αλλά έτσι είναι η ζωή.

Είμαστε σε αναζήτηση ομοσπονδιακού προπονητή κάτι το οποίο η Επιτροπή θα το κοιτάξει και θα φέρει την πρότασή της. Ευχαριστώ πολύ την κυριά Γκούτσεβα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και θεωρώ πως ένα κομμάτι της τόσο μεγάλης βελτίωσης της καλλιτεχνικής κολύμβησης, ανήκει στην ίδια», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΕ μετά την επανεκλογή του, γνωστοποιώντας την αποχώρηση της Αναστασία Γκούτσεβα.