Ανδρεόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο...»
i

© Intime

Ανδρεόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο...»

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:47 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 09.10.2024

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σενουά σημείωσε ότι το τριφύλλι θέλει χρόνο για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε 3-0 σετ της Σενουά στο κλειστό του Μετς και θέλει δύο σετ στη ρεβάνς της Ελβετίας για να σφραγίσει την πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σημείωσε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να φτάσει σε καλό επίπεδο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε, πάντως, ευχαριστημένος από την ομάδα της ομάδας του.

«Είχε αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες και αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες πίεσαν. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος για πρώτο παιχνίδι. Η διάθεση και ο πανηγυρισμός είναι ένα μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν στέκομαι σε αυτά γιατί αυτά πάντα υπάρχουν σε εμάς.

Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί ουσιαστικά η προετοιμασία μας πήγε στράφι με τους τραυματισμούς και στους τρεις μας ακραίους αισθανόμαστε ότι ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ξεκινάμε με δύο μεγάλα ντέρμπι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει ο χρόνος που λέμε αλλά η δουλειά μας είναι να καλύπτουμε το χαμένο έδαφος», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σενουά.