Πανηγυρική πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης
i

© Intime

Πανηγυρική πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:59 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 29.09.2024

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 15-5 της Σαντ Αντρέου και προκρίθηκε στους «16» του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στη φάση των «16» του Euro Cup. Η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Σαντ Αντρέου μετά την ήττα της από τη Μλάντοστ για να «σφραγίσει» το εισιτήριο και επικράτησε 15-5 της ισπανικής ομάδας παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση.

Ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ με τον Μπογκντάνοβιτς στον παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Σαντσόν ισοφάρισε με τον Στογιάνοβιτς αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι προσπέρασαν και πάλι με τέρμα του Τρούλου. Ο Ερέρο έφερε το πρώτο οκτάλεπτο στα ίσα, αλλά ο Απόλλων με τέρματα του Μπραΐμη και του Δίπλαρου έφτασε στο 4-2, που ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Η ελληνική ομάδα έκανε μία υποδειγματική δεύτερη περίοδο. Ο Απόλλων δεν δέχθηκε γκολ, την στιγμή που πέτυχε τρία με τον Μπογκντάνοβιτς, τον Φώσκολο και τον Ράντοβιτς για το 7-2 του δεύτερου οκταλέπτου. Παρά το γεγονός ότι η νίκη είχε κριθεί, αφού η διαφορά ήταν μεγάλη, οι παίκτες του Πέταρ Ραντάνοβιτς δεν άφησαν το πόδι τους από το γκάζι.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, η Σαντ Αντρέου μείωσε 7-3 με γκολ του Κουνιγέρα Μαρότο στον παίκτη παραπάνω. Σε εκείνο το σημείο, ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε τις επιθετικές του αρετές. Με τέρματα των Σολανάκη, Ρομπόπουλου (2), Γαρδίκα, Χονδροκούκη και Μπραΐμη, η ελληνική ομάδα έφτασε στο 13-3 της τρίτης περιόδου.

Η Σαντ Αντρέου μείωσε 13-5 γκολ του Ναβάρο και του Στογιάνοβιτς στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Ωστόσο, η τελευταία κουβέντα και σε αυτό το οκτάλεπτο ανήκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς έφτασε στο 14-5 με τον Καπότση και ο Τρούλος διαμόρφωσε το 15-5 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΑΝΤ ΑΝΤΡΕΟΥ 15-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 6-1, 2-2

Απόλλων Σμύρνης (Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπραΐμης 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Καπότσης 1, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος 2, Σολανάκης 1, Λιμαράκης.

Σαντ Αντρέου (Σαντσόν): Βιλάρ, Ναβάρο 1, Κάμπος, Βούλχορστ, Φράντς, Μπάρμπα, Νούνιες, Κουνιγιέρα 1, Ερέρο 1, Γκρασία, Μπέγιο, Στογιάνοβιτς 2, Μαρτίν.