Ατανασίεβιτς: «Δεν κοιτάω ποτέ τα ατομικά βραβεία, θέλω μόνο να κερδίζω»

Ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς

i

© CEV Volleyball

Ατανασίεβιτς: «Δεν κοιτάω ποτέ τα ατομικά βραβεία, θέλω μόνο να κερδίζω»

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:00 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 18.09.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού ONEX απέναντι στη Στρούμιτσα, Αλεκσάνταρ Ατανασίεβτς δήλωσε ότι μεγάλος του στόχος δεν είναι τα ατομικά βραβεία αλλά να κερδίζει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕX είναι με το ένα πόδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 της Στρούμιτσα στη Βόρεια Μακεδονία μέσα σε μία ώρα και τρία λεπτά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και θέλει δύο σετ στη ρεβάνς του Ρέντη, οπυ θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου για να σφραγίσει την πρόκριση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος, που αποκτήθηκε στη θέση του Τόνσεκ Στερν που μετακινήθηκε στην τουρκική Ζιράτ, με 18 πόντους, 83% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (15/18 επιθέσεις), δύο μπλοκ και έναν άσσο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού σημείωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα ατομικά βραβεία, όσο να κερδίζει.

Ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς είχε άξιο συμπαραστάτη στον αγώνα με τη Στρούμιτσα τον Γκόρντον Πέριν. Ο Καναδός ακραίος, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους όντας εντυπωσιακός και στο κομμάτι της υποδοχής.

«Ειλικρινά, δεν κοιτάζω ποτέ τα ατομικά βραβεία. Το μόνο που θέλω, είναι να κερδίζουμε. Για εμάς, ήταν ένα σημαντικό ματς, γιατί πέρα από τη σημαντικότητα του, δεν είχαμε φιλικά παιχνίδια. Παίξαμε το πρώτο μας ματς για τα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης, οπότε έπρεπε να δώσουμε το μέγιστο και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω, ότι έχουμε δυνατή ομάδα, ικανή να παλέψει με όλους τους αντιπάλους.

Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα και να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας ακόμη περισσότερο. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, μιας ομάδας γεμάτης με καλούς παίκτες. Θα προσπαθώ να δίνω το μέγιστο κάθε φορά, ελπίζοντας να βοηθήσω να πετύχουμε τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Είναι νωρίς ακόμα, όμως σίγουρα, έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει συνέχεια, κάθε φορά», δήλωσε ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς.