Ατανασίεβιτς: «Ξέρω καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ήρθα για τίτλους, τα θέλω όλα»

Ατανασίεβιτς: «Ξέρω καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ήρθα για τίτλους, τα θέλω όλα»

Νίκος Καλαμπάκας 22:14 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 25.08.2024

Δηλώσεις στο site του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έκανε ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς.

Μια από τις μεταγραφές που τάραξαν τα... νερά στο ευρωπαϊκό βόλεϊ, ήταν αυτή του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά με στόχο να κατακτήσει τίτλους, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε στο site της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ως Σέρβος γνωρίζει καλά τη δυναμική του Ολυμπιακού και προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να δει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«ίμαι Σέρβος. Μόνο και μόνο από αυτό, ξέρω τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω τι σύλλογος είναι, τι σημασία έχει ο Ολυμπιακός για τους φιλάθλους του! Ξέρω που ήρθα. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να παίζει στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω καλά πράγματα στον σύλλογο, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Θέλω τρόπαια εδώ! Εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στον σύλλογο, αυτή τη σεζόν, των 100 χρόνων. Μαζί με τον κόσμο μας, να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε. Ξέρω τι ατμόσφαιρα δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, έχω δει πολλά βίντεο, θέλω να το ζήσω, θέλω να ζήσω αυτό το όνειρο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: