Αποχαιρέτησε δέκα παίκτες ο Άθλος Ορεστιάδας
i

© Intime

Αποχαιρέτησε δέκα παίκτες ο Άθλος Ορεστιάδας

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:14 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 29.05.2024

Με ανακοίνωσή του ο Άθλος Ορεστιάδας γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με δέκα αθλητές.

Αρκετά αλλαγμένος θα παρουσιαστεί ο Άθλος Ορεστιάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Θράκης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι δέκα παίκτες αποχώρησαν από τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, ο Άθλος Ορεστιάδας αναζητά του ξένους του ρόστερ αλλά και τον ελληνικό κορμό που θα τους πλαισιώσει. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θράκης πέτυχε τον στόχο της παραμονής και κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Volley League.

«Η Διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τους εξής αθλητές: Buiatti Renan, Ramos Eduardo Perez, Keen Illés Cameron, Hutsceson Zac, Mohammadreza Beik, Νίκο Αλεξάκη, Κωνσταντινίδη Θοδωρή, Τσέλιο Παρασκευά, Διβάρη Αντώνη και Σπανό Θανάση.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας.

Σημειώνεται ότι στον πάγκο της ομάδας της Ορεστιάδας θα κάθεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μπακοδήμος. Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Άθλου, ο κ. Μπακοδήμος, που θα είναι και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, τόνισε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμους χώρους. Θα γίνει σοβαρή προσπάθεια, συνέχισης της ιστορίας της πόλεως και του Νομού γενικότερα. Η εξέλιξη είναι μονόδρομος και η οργανωτική και αθλητική ανάπτυξη αυτοσκοπός της διοίκησης και δικής μου. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη».