Απορρίφθηκε η ένσταση του Τσιάμη, έμεινε στην έβδομη θέση

Δημήτρης Τσιάμης

i

© Intime

Απορρίφθηκε η ένσταση του Τσιάμη, έμεινε στην έβδομη θέση

Sportal newsroom 22:39 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 14.08.2024

Απορρίφθηκε η ένσταση του Δημήτρη Τσιάμη για το τελευταίο του άλμα στον τελικό του τριπλούν.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Δημήτρη Τσιάμη για το τελευταίο του άλμα στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας αθλητής θεώρησε ότι η έκτη του προσπάθεια ακυρώθηκε άδικα. 

Το άλμα του Έλληνα αθλητή ήταν μεγάλο αλλά δεν μέτρησε. Ο Δημήτρης Τσιάμης κατέθεσε ένσταση, η οποία απορρίφθηκε. Έμεινε, έτσι στην έβδομη θέση με καλύτερη επίδοση στα 16,39 μέτρα. 

Τσιάμης: «Οι προσπάθειές μας ελπίζω να ελάφρυναν λίγο τον πόνο των Ελλήνων»
ΣΤΙΒΟΣ

21:55 - 03.03.2023

Τσιάμης: «Οι προσπάθειές μας ελπίζω να ελάφρυναν λίγο τον πόνο των Ελλήνων»

Ο Δημήτρης Τσιάμης στη συνέντευξη που έδωσε μετά την προσπάθειά του στον τελικό του τριπλούν μίλησε για την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, αλλά και το άλμα που πιστεύει, ότι ήταν έγκυρο.

«Απλά πέρασε ένα χιλιοστό ίσως η μύτη του παπουτσιού μου, ήταν σίγουρα άλμα μεταλλίου, ήταν πάνω από το σημάδι που έχουν χάλκινο και ασημένιο. Δεν ξέρω αν ήταν χάλκινο ή ασημένιο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είχαμε δύο ελληνικά μετάλλια αν ήταν έγκυρο. Έκανα και το πέμπτο άλμα που πάτησα πίσω», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Τσιάμης.

Θυμίζουμε ότι στον ίδιο τελικό, ο Νίκος Ανδρικόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο αθλητής που προπονείται με τον Δημήτρη Βασιλικό έκανε 16,58 μέτρα στην πέμπτη του προσπάθεια.