Εικόνες από την νεκρώσιμη ακολουθία του παππού του Μίλτου Τεντόγλου (pics)

Εικόνες από την νεκρώσιμη ακολουθία του παππού του Μίλτου Τεντόγλου (pics)

Απόστολος Μαυράκης 14:52 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 05.10.2024

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) τελέστηκε στην Πηγαδίτσα Γρεβενών η κηδεία του παππού του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή πριν λίγες ημέρες.

Ο παππούς του Μίλτου Τεντόγλου έφυγε από την ζωή τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη. Ο ίδιος, τον ακολουθούσε πολύ συχνά σε αποστολές του τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του εγγονού του.

Δεν είναι κρυφό πως ο ένας είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στον άλλον και μάλιστα είχαν και το ίδιο όνομα. Ο παππούς του Ολυμπιονίκη πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στην Γερμανία, όπου είχε μεταναστεύσει εκεί εδώ και πολλά χρόνια.

Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) και ώρα 12:00 στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε εικόνες από την κηδεία του παππού του:

Ο παππούς του Μίλτου Τεντόγλου ήταν μάλιστα πολύ περήφανος για εκείνον και δεν δίσταζε να το λέει, αλλά και να μιλά επίσης ανοιχτά για το θέμα υγείας του:

«Ο γιος μου ο Γιώργος με πήγε ξάπλα με το αμάξι στην Βουδαπέστη. Επί 12 ώρες ταξιδεύαμε, είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα. Πήρα χάπια για τον πόνο για να μπορέσω να δω τον αγώνα και να τον χαρώ με την καρδιά μου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω καρκίνο και παλεύω με αυτό που έχω. Ήρθε και με βρήκε αυτό και θα το νικήσω»

Ακολουθεί και μια συμβουλή που είχε δώσει στον αγαπημένο του εγγονό, την οποία από ότι είναι προφανές τηρεί και την κρατάει σαν «φυλαχτό» του:

«Από το πρώτο ταξίδι που είχα κάνει για να τον δω –και είχα πάει στην Κολομβία, που ήταν μακριά– του είχα πει: «Να πετάς μακριά, αλλά να είσαι με τα δύο πόδια στη γη». Κι αυτό κάνει. Δεν ξέρω αν μέτρησε τη συμβουλή μου, αλλά έχει μείνει ταπεινός».