Παρατράγουδα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ - Προπονητής θέλησε να καταθέσει μήνυση κατά της Σακοράφα
i

Σοφία Σακοράφα © Intime

Παρατράγουδα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ - Προπονητής θέλησε να καταθέσει μήνυση κατά της Σακοράφα

Sportal newsroom 20:22 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 29.09.2024

Ένας προπονητής θέλησε να μηνύσει τη Σοφία Σακοράφα κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ΣΕΓΑΣ.

Από παρατράγουδα σημαδεύτηκε η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, όπου θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Προπονητής σωματείου θέλησε να καταθέσει μήνυση κατά της Σοφίας Σακοράφα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, δόθηκαν εξηγήσεις και το θέμα έληξε.

Η πρώην βουλευτής είναι εν ενεργεία πρόεδρος και διεκδικεί δεύτερη διαδοχική θητεία. Ο Γιάννης Νικολάους και ο Κώστας Φίλης είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν «προσωρινή διακοπή στην εκλογική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ» και ότι περιπολικά αναζήτησαν την Σοφία Σακοράφα «για να γίνει η διαδικασία του αυτόφωρου», ανακοινώνουμε τα εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Όντως πολίτης του οποίου το όνομα αναφέρθηκε κατά τη διαδικασία των ομιλιών, όντας παραπληροφορημένος, θεώρησε εαυτόν θιγμένο και εξέφρασε την επιθυμία να υποβάλει μήνυση. Από τη στιγμή, ωστόσο, που πληροφορήθηκε τα πραγματικά γεγονότα, παραιτήθηκε της διαδικασίας και το θέμα έληξε χωρίς καμία διακοπή της διαδικασίας.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων…», αναφέρει η ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Πριν από τριάμισι χρόνια στην πιο κρίσιμη ιστορικά στιγμή της ομοσπονδίας με τιμήσατε με την ψήφο σας. Η εντολή σας ήταν σαφής: να βγάλουμε το ΣΕΓΑΣ από αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες μειώσεις της κρατικής επιχορήγησης, η περίοδος του covid-19 και βέβαια ματαιώσεις διοργανώσεων.

Την 1η Απριλίου 2021 ανέλαβα τα καθήκοντά μου και τώρα είμαι υποχρεωμένη να σας παρουσιάσω την κατάσταση όπως τη βρήκα.

Και λέω βρήκα γιατί ποτέ κανείς δεν μου παρέδωσε. Ο αείμνηστος Βασίλης Σεβαστής ήταν αδύνατον να μου παραδώσει αν και προσέβλεπα στη βοήθειά του όπως είχαμε συμφωνήσει.

Από την άλλη ο επί οχτώ έτη απελθών πρόεδρος ουδέποτε έπραξε έστω το ελάχιστο. Ούτε μία τυπική επίσκεψη ή τυπική ενημέρωση. Μόνο ένα τηλεφώνημα ολίγων λεπτών, την επομένη των εκλογών. Και μετά η απόλυτη σιωπή. Ίσως και ένοχη σιωπή για αυτά που άφηνε πίσω του.

Ο πιο αδικημένος παίκτης στην ιστορία του NBA πάει στα δικαστήρια εταιρία παραγωγής για το... Lost Dance που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!
NBA

11:30 - 29.09.2024

Ο πιο αδικημένος παίκτης στην ιστορία του NBA πάει στα δικαστήρια εταιρία παραγωγής για το... Lost Dance που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Το 1992 επειδή... τόλμησε να εκφράσει πολιτική άποψη, ο Γκρεγκ Χότζες αν και πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς δεν βρήκε ποτέ ξανά συμβόλαιο στο NBA. Στα 66 του χρόνια η αδικία της ζωής τον επισκέπτεται ξανά, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι απλά...

Βρήκαμε ένα χρέος περίπου 3.250 εκ. και ταμείο 51.450 ευρώ. Σε αυτά τα τριάμισι χρόνια πετύχαμε όλοι μαζί – στη δική μου αντίληψη, πιστεύω και στη δική σας, ο ΣΕΓΑΣ δεν είναι ούτε η Σακοράφα ούτε η διοίκησή της. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η διοίκηση μαζί με όλα τα σωματεία προπονητές/τριες, αθλητές/τριες. Ο ΣΕΓΑΣ είναι μια τεράστια οικογένεια.

Ο κοινός παρονομαστής στην οικογένειά μας πρέπει να είναι η ανιδιοτελής και μερικές φορές παθιασμένη αγάπη μας για το στίβο.

Από την πρώτη μέρα αντιδράσαμε από την πρώτη μέρα σαν μια γροθιά«, ανέφερε στο ξεκίνημα της απολογιστικής της ομιλίας κατά την έναρξης της γενικής συνέλευσης η Σοφία Σακοράφα.

Tags: