Απίθανος παπάς τραγούδησε «χόρτο μαγικό» στον αγιασμό του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Ακολούθησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες (vid)
i

© Intime

Απίθανος παπάς τραγούδησε «χόρτο μαγικό» στον αγιασμό του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Ακολούθησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:07 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 24.09.2024

Ο παπάς έδωσε κυριολεκτικά το σύνθημα και οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου.

Ένα τρομερό σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγιασμού του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου. Μετά τις καθιερωμένες ευχές του παπά που έκανε τον αγιασμό, ο ίδιος τραγούδησε το γνωστό σύνθημα «χόρτο μαγικό».

Αυτό ήταν αρκετό για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου. Ο παπάς ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές και πολλές επιτυχίες σε όλα τμήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

«Στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Συλλόγου και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήταν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε και ο Αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στη θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι διοικούντες του Παναθηναϊκού Α.Ο. έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και τα τεχνικά τιμ.

Εν συνεχεία ακολούθησε δείπνο στο “Ανεφάνη” στην Πλάκα παρουσία της διοίκησης, εκπροσώπων όλων των τμημάτων και δημοσιογράφων. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά το Ανεφάνη για τη φιλοξενία», αναφέρει η ενημέρωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.