Εκτός ο Βλαχόπουλος για την Εθνική Ελλάδος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Άγγελος Βλαχόπουλος

i

©intime

Εκτός ο Βλαχόπουλος για την Εθνική Ελλάδος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Δημήτρης Χούπης 14:47 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 14.08.2024

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Άγγελος Βλαχόπουλο να είναι ο μοναδικός απών από την Εθνική Ελλάδος.

Έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας είναι η Εθνική Ελλάδος πόλο. Ο Θοδωρής Βλάχος λοιπόν ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Φουκουόκα. Μοναδικός απών για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα είναι ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι για τη χώρα της Άπω Ανατολής, καθώς αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα. Η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιαπωνία η Εθνική είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2021, χάνοντας από τη Σερβία στον τελικό. 

Αναλυτικά η αποστολή: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Την ίδια ώρα και το γυναικείο τμήμα πόλο της Εθνικής ανακοίνωσε την αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα αποτελείται από 15 παίκτριες, δίχως να υπάρχει καμία απουσία. Στόχος της ομάδας της Αλεξίας Καμμένου είναι να φέρει την Ελλάδα στο βάθρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. 

Αναλυτικά η αποστολή: Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα, Πλευρίτου Ελευθερία, Χυδηριώτη Ιωάννα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Ξενάκη Ελένη, Νίνου Ειρήνη, Ελληνιάδη Έλενα, Σιούτη Χριστίνα, Πλευρίτου Βασιλική, Γιαννοπούλου Αθηνά, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Φουντωτού Ελευθερία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος: 

16 Ιουλίου / 9:30: Ελλάδα - Νότιο Αφρική 

18 Ιουλίου / 5:30: Ελλάδα - Αργεντινή 

20 Ιουλίου / 2:30: Ελλάδα - Ιταλία