Βλάχος: «Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή του κόσμου»

Θοδωρής Βλάχος

i

©intime

Βλάχος: «Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή του κόσμου»

Sportal newsroom 12:50 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Εθνικής Πόλο Ανδρών Θοδωρής Βλάχος πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Θοδωρής Βλάχος ένιωθε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Ο τεχνικός της Εθνικής Πόλο Ανδρών μετά την απίθανη εμφάνιση και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πόλο, δεν έκρυψε την πίστη του στην κατάκτηση του τίτλου και χαριτολογώντας ζήτησε από τους Έλληνες να μην στέλνουν μηνύματα, ώστε ο ίδιος και οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άσχημη και είναι κρίμα γιατί έχουν χαθεί ζωές. Συλλυπητήρια και κουράγιο σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους», είπε αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος για την κατάσταση στη χώρα με τις φωτιές και πρόσθεσε για την πρόκριση:

Εμείς εδώ γράφουμε ιστορία. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στην άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση έκαναν πολλά σωστά πράγματα.

«Εμείς εδώ γράφουμε ιστορία. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στην άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση έκαναν πολλά σωστά πράγματα. Έχουμε όμως άλλο ένα ματς και πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον τελικό.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε

Πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά. Γι’ αυτό να μην μας στέλνουν μηνύματα και στους παίκτες για να συγκεντρωθούμε. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε. Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλο, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Μας έφυγε κι αυτό το βάρος. Θα προκρινόμασταν βέβαια αργά ή γρήγορα».

Σε ό,τι αφορά το κομβικό σημείο στην πορεία της εθνικής, επισήμανε:

«Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά ήταν έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ που σοβαρευτήκαμε και το γυρίσαμε στο τέλος, έδειξε ότι είμαστε μία γροθιά. Δείξαμε ομαδικότητα και αυτά τα στοιχεία τα βγάλαμε και σήμερα. Πρέπει να το ξεχάσουμε όμως γιατί έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι».