Ο Μέιγουεδερ έκανε τα πάντα για να μην κοιτάξει το στήθος ενός playboy model (vid)

Φράνσια Τζέιμς - Φλόιντ Μέιγουεδερ

i

©francety/instagram

Ο Μέιγουεδερ έκανε τα πάντα για να μην κοιτάξει το στήθος ενός playboy model (vid)

Κώστας Τσιακλής • 13:18 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο μποξέρ, Φλόιντ Μέιγουεδερ, συναντήθηκε με το playboy model, Φράνσια Τζέιμς και έκανε τα πάντα για να αντισταθεί και να μην κοιτάξει το στήθος της.

Ο θρύλος του μποξ, Φλόιντ Μέιγουεδερ, είναι γνωστός για τις ικανότητες του στις προκλήσεις του αθλήματος ωστόσο αυτή τη φορά είχε να αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό. Ο Αμερικανός μποξέρ συναντήθηκε με το playboy model, Φράνσια Τζέιμς, και έκανε τα πάντα για να μην κοιτάξει το στήθος της.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ μεγαλούργησε στο μποξ χρησιμοποιώντας την ικανότητα του να στη συνεργασία των χεριών με των ματιών. Αυτή τη φορά ο 46χρονος κληθηκε να δοκιμαστεί εκτός αγωνιστικού χώρου αφού συναντήθηκε με το playboy model, Φράνσια Τζέιμς και είχε να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Ο Μέιγουεδερ συναντήθηκε μαζί της λίγες μέρες πριν τον αγώνα του απέναντι στον Τζον Γκότι. Η Φράνσια Τζέιμς στάθηκε απέναντι του και προσπάθησε με διάφορες αισθησιακές κινήσεις να τον κάνει να κοιτάξει το στήθος της ωστόσο ο Αμερικανός στάθηκε «βράχος» ηθικής και κατάφερε να μην ανταποδώσει στην πρόκληση.

Το playboy model κοινοποίησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ρώτησε τους ακόλουθους της για το ποιος νομίζουν ότι κέρδισε αυτή την πρόσωπο με πρόσωπο μονομαχία. Μερικοί αποθέωσαν τον Μέιγουεδερ για την αντίδραση του. Κάποια από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν τα εξής:

«Ο Φλόιντ σκέφτεται, μην κοιτάς κάτω».

«Ο Φλόιντ προσπαθεί να μην κοιτάξει κάτω στο στήθος της. Χαχα αυτή ήταν η αληθινή μάχη».

«Δείχνεις δυνατός».

Όσο αφορά την αναμέτρηση του Μέιγουεδερ με τον Γκότι που ακολούθησε, η μόνη λέξη που μπορεί να την περιγράψει είναι το χάος. Ο Γκότι προκάλεσε καυγά 60 ανδρών μέσα στο ρινγκ αφού αρνήθηκε να σταματήσει να ρίχνει γροθιές όταν ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα.

Και οι δύο μαχητές μιλούσαν άσχημα ασταμάτητα και ο διαιτητής τους προειδοποίησε να σταματήσουν, διαφορετικά θα διέκοπτε τον αγώνα. Τελικά αυτοί συνέχισαν τον καυγά τους και ο αξιωματούχος κράτησε τον λόγο του.

«Η πιο ωραία Ιταλίδα ποδοσφαιρίστρια»: Η Αγκάτα Τσεντάσσο τρελαίνει τους θαυμαστές της με την ομορφιά της
REST OF THE WORLD

15:30 - 16.06.2023

«Η πιο ωραία Ιταλίδα ποδοσφαιρίστρια»: Η Αγκάτα Τσεντάσσο τρελαίνει τους θαυμαστές της με την ομορφιά της

Η Αγκάτα Τσεντάσσο δηλώνει η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στην Ιταλία, έχοντας πάνω από 57.000 followers και οι φωτογραφίες της στο Instagram προκαλούν... πανικό.

Ο Γκότι κυνήγησε τον Μέιγουεδερ παρά τη διακοπή και αντάλλαξαν γροθιές, αλλά κανένας δεν κατάφερε να επιβληθεί. Το ρινγκ γέμισε αμέσως με τη συνοδεία και των δύο πλευρών και άλλους και έπειτα από περίπου πέντε λεπτά ο χαμός εξαπλώθηκε και στην υπόλοιπη αρένα.

Tags: