Στον Φλοίσβο ο Μιχάλοβιτς
i

© Intime

Στον Φλοίσβο ο Μιχάλοβιτς

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:04 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 17.06.2024

Ο Πέτερ Μιχάλοβιτς ανακοινώθηκε από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Volley League.

Μία ακόμη δυνατή μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου που ανακοίνωσε την προσθήκη του Πέτερ Μιχάλοβιτς. Ο έμπειρος διαγώνιος επιστρέφει στη Volley League μετά τη διετή παρουσία του στον Φοίνικα Σύρου.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο σύλλογος των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου ακραίου Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς. Ο Φλοίσβος ανέβηκε για πρώτη φορά στα σαλόνια της Volley League ως πρωταθλητής της Pre League και φιλοδοξεί με τις μεταγραφικές του κινήσεις να καταφέρει την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

«Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Peter Michalovič, ο οποίος θα ενισχύσει το σύλλογο τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο έμπειρος διαγώνιος έχει γεννηθεί στη Σλοβακία (26/05/1990), με ύψος 2.00μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις:

2023-24 VK Ostrava

2023-24 Smartsystem Fano

2021-23 Φοίνικας Σύρου

2018-21 Nantes Rezé Métropole Volley

2017-18 Yaroslavich Yaroslavl

2015-17 Tonno Callipo Calabria Vibo Valentia

2014-15 Sieco Service Ortona

2013-14 Andreoli Latina

2010-13 VK Ostrava

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Peter Michalovič τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα περίοδο θα φορέσω τη φανέλα του Φλοίσβου. Γνωρίζω ότι η ομάδα θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Volley League, οπότε ο στόχος που θέτουμε είναι η παραμονή στην κατηγορία και εν συνεχεία θα κοιτάξουμε βήμα- βήμα, να πετύχουμε πολλά περισσότερα», αναφέρει η ανακοίνωση του Φλοίσβου.

O Φλοίσβος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Pre League και την απευθείας άνοδο στη Volley League

Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου έγραψε ιστορία στο «Σοφία Μπεφόν», καθώς εξασφάλισε την άνοδο στην Volley League και το πρωτάθλημα στην Pre League ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου βρέθηκε στο +4 από τον δεύτερο ΟΦΗ και το παιχνίδι κόντρα στους κρητικούς την επόμενη εβδομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορο αφού ο σύλλογος των νοτίων προαστίων εξασφάλισε την άνοδο. Ο Φλοίσβος μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος «έτρεξε» σερί 14 νικών που του έδωσαν την παρθενική του άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.

Σημειώνεται ότι η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Volley League ήταν ο ΟΦΗ, που επικράτησε του Πανιωνίου στα πλέι οφ ανόδου.