Ένσταση του Φλοίσβου για τον αγώνα με τον Άθλο
i

© Intime

Ένσταση του Φλοίσβου για τον αγώνα με τον Άθλο

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:15 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 19.10.2024

Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε ένσταση μετά τον αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας για το Λιγκ Καπ.

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας για το Λιγκ Καπ κατέθεσε ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου ηττήθηκε 3-0 σετ σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προκριματικά της διοργάνωσης, αλλά είχε αρκετά παράπονα, τόσο για τις συνθήκες διεξαγωγής, όσο και για το γήπεδο.

Ο Άθλος επικράτησε 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε νοκ άουτ αγώνα. Η αναμέτρηση έγινε στο κλειστό των Φερών μετά το ζήτημα που προέκυψε με το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας.

«Ο ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άθλο Ορεστιάδας στο πλαίσιο του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Τέσσερα είναι τα σημεία στα οποία εστιάζονται οι λόγοι της ένστασης από τον σύλλογό μας:

- το παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου των Φερών και ο μη χρωματισμός του αγωνιστικού χώρου σε διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο γήπεδο

- ο κακός φωτισμός στο κλειστό Γυμναστήριο των Φερών

- οι εμφανίσεις του προπονητικού επιτελείου του γηπεδούχου σωματείου

- η γνωστοποίηση αλλαγής έδρας σε χρονικό διάστημα λιγότερο του προβλεπόμενου από τους κανονισμούς», αναφέρει ο Φλοίσβος Ορεστιάδας.

«Κλείνει μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Οι συνθήκες ήταν άσχημες, παίξαμε χωρίς τον βασικό μας πασαδόρο, η ομάδα ταλαιπωρήθηκε με τις αλλαγές που έγιναν με την έδρα και γενικά ήμασταν εκτός ρυθμού. Μέχρι την παραμονή δεν ξέραμε που θα παίξουμε. Άρον, άρον σταύρωσον αυτόν... Δεν αξίζει το βόλεϊ να γίνονται αγώνες σε τέτοιες συνθήκες. Συγχαρητήρια στον Άθλο για τη νίκη του. Έπαιξε καλύτερα από μας. Εμείς ήρθαμε με τα κοστούμια μας να παίξουμε σε ένα ακατάλληλο γήπεδο με κακές συνθήκες», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Νεόφυτος υπονοώντας τις κακές εγκαταστάσεις του γηπέδου.