Ξέσπασμα Γενηδουνιά: «Θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα»

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς

i

© Intime

Ξέσπασμα Γενηδουνιά: «Θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα»

Sportal newsroom 11:16 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ευχαρίστησε όσους στήριξαν την εθνική πόλο αλλά παράλληλα ξέσπασε κι ενάντια σε όσους την απαξίωσαν!

Πριν από μερικές ημέρες η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών επικράτησε 15-13 της αντίστοιχης της Ισπανίας και κατέκτησε την 5η θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά.

Νωρίτερα, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έπαιξε τη χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία μέχρι τέλους, ισοφάρισε τον αγώνα (11-11) έξι δεύτερα πριν το φινάλε αλλά οι πλάβι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και πήραν τη νίκη με 12-11 με γκολ του Γιάκσιτς.

Ένας εκ των κορυφαίων της Ελλάδας στο Ολυμπιακό τουρνουά, ο Ντίνος Γενηδουνιάς, με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε όσους στήριξαν και πάλι την Εθνική, αλλά και να… υποσχεθεί σε όσους έριξαν ευθύνες ότι η ομάδα θα επιστρέψει!

«Ολυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα, που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω.

Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας θα σας ξανακάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από περηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες, που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!