Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα»
i

Ο Αντρέα Γκαρντίνι / © Intime

Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού ONEX στη ρεβάνς με τη Στρούμιτσα ήταν ο Αντρέα Γκαρντίνι.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ έκανε το καθήκον του στη ρεβάνς με τη Στρούμιτσα. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο κλειστό του Ρέντη και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στη Βόρεια Μακεδονία πήρε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ θα μάθει την αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό την Τετάρτη. Θυμίζουμε ότι η ισπανική Λας Πάλμας νίκησε 3-1 σετ την Μπενφίκα και έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα στο κλειστό του Ρέντη ο Αντρέα Γκαρντίνι σημείωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ δήλωσε χαρούμενος για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του.

«Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, διότι είχαμε προβλήματα, προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα, όλοι οι παίκτες αντέδρασαν και ανταποκρίθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ξεκουραστούμε», δήλωσε ο Αντρέα Γκαρντίνι.

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:37 - 24.09.2024

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε το παιχνίδι της... σιωπής, καθώς ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον στην Euroleague, με τις αντιδράσεις του να είναι επικές.

«Μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας, εξασφαλίσαμε την πρόκριση και έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Όσον αφορά στον αγώνα, ήταν δύσκολο, γιατί είχαμε πολλές ελλείψεις, κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν, είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Δείξαμε, όμως, ότι όσοι παίκτες είναι στον πάγκο, μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω, αυτό είναι και το πιο σημαντικό της ημέρας. Συνεχίζουμε, εύχομαι να επιστρέψουν όλοι για τη δύσκολη συνέχεια», είπε με τη σειρά του ο Ανέστης Δαλακούρας.

Ο Έλληνας ακραίος, που πήρε θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ραφαήλ Κουμεντάκη αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης. Ο Ανέστης Δαλακούρας σημείωσε 12 πόντους στην επίθεση με ένα μπλοκ ενώ είχε πολύ καλή απόδοση και στο κομμάτι της υποδοχής. καλύπτοντας επάξια τη θέση του Εβρίτη ακραίου. Ο Σέρβος διαγώνιος Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους κάνοντας μία ακόμη μεστή εμφάνιση μετά από εκείνη στη Βόρεια Μακεδονία όπου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.