Γκαρντίνι: «Κάναμε τη δουλειά μας, το πρώτο βήμα έγινε»

Ο Αντρέα Γκαρντίνι

i

Αντρέα Γκαρντίνι / © Intime

Γκαρντίνι: «Κάναμε τη δουλειά μας, το πρώτο βήμα έγινε»

Sportal newsroom 22:35 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 17.09.2024

Ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στη Στρούμιτσα ήταν ο Αντρέα Γκαρντίνι, προπονητής του Ολυμπιακού ONEX.

Ο Ολυμπιακός ONEX έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 της Στρούμιτσα στη Βόρεια Μακεδονία και θέλει δύο σετ στη ρεβάνς (24/9) του Ρέντη για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέα Γκαρντίνι σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε τη δουλειά της. Ο Ιταλός προπονητής επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός ONEX δεν είχε δώσει φιλικό όλο το καλοκαίρι.

«Ήταν μια ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Δεν είχαμε παίξει ούτε φιλικό και αγωνιστήκαμε σε ματς Champions League. Μπορώ να πω, ότι κάναμε τη δουλειά μας. Κάποιοι παίκτες ήταν σε καλύτερη κατάσταση από κάποιους άλλους, διότι προερχόμασταν από το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, αλλά το πρώτο βήμα έγινε. Τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά», σημείωσε αρχικά ο Αντρέα Γκαρντίνι.

Ο Γκόρντον Πέριν ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού ONEX στη νίκη της ομάδας του Πειραιά στη Βόρεια Μακεδονία. Ο Καναδός ακραίος τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους όντας εντυπωσιακός και στο κομμάτι της υποδοχής.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε σήμερα, το αξίζαμε. Δείξαμε καλό πρόσωπο, παρότι δεν είχαμε παίξει φιλικό ματς, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε. Η σεζόν ξεκίνησε, κοιτάμε μπροστά», σημείωσε με τη σειρά του ο Γκόρντον Πέριν.