Γουόλς στο Sportal: «Επιβράβευση το Κύπελλο - Μοχθήσαμε για κάθε πόντο»

Ο Μπρεντ Γουόλς με τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις

i

© Intime

Γουόλς στο Sportal: «Επιβράβευση το Κύπελλο - Μοχθήσαμε για κάθε πόντο»

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:10 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Επιβράβευση χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ ο Μπρετ Γουόλς.

Δύσκολο χαρακτήρισε τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ο Μπρετ Γουόλς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 3-1 σετ και κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4 της Καλαμάτας.

Ο Καναδός πασαδόρος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Γιόσκο Μιλενκόσκι στην κατάκτηση του πέμπτου Κυπέλλου της ιστορίας της. Μιλώντας στο Sportal, ο πολύπειρος παίκτης σημείωσε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπρεπε να παλέψει σκληρά για κάθε πόντο στο ματς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα. Έπρεπε να παλέψουμε σκληρά για κάθε πόντο που κερδίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Ήμασταν υπομονετικοί στο παιχνίδι και δώσαμε τα πάντα, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό», σημείωσε αρχικά ο Sportal ο Μπρετ Γουόλς.

«Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες έχουν μικρές αγωνιστικές διαφορές. Είναι φυσιολογικό να χάσεις ένα και δύο σετ σε ένα παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίζεις πάντα με 3-0. Όπως είπα, είμαι περήφανος για τον τρόπο που η ομάδα κατάφερε να επανέλθει τόσο στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό όσο και στον τελικό. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις ενώ έχεις χάσει το πρώτο σετ. Ξέρεις ότι θα είναι δύσκολα», επεσήμανε ο Καναδός πασαδόρος σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ απώλεσε το πρώτο σετ στον τελικό αλλά πήρε τελικά τη νίκη.

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Το πρωτάθλημα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος», είπε στο Sportal ο Μπρετ Γουόλς για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ.

«Το αφιερώνω σε όλον τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και στους οπαδούς της ομάδας. Νιώθουμε την υποστήριξή τους και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε δουλέψει πολύ ως ομάδα και το να κατακτάμε ένα τρόπαιο αποτελεί μια επιβράβευση», κατέληξε ο Καναδός πασαδόρος.