Η κατάσταση του παίκτη των Buffalo Bills (NFL) παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη
i

Συναθλητές του Χάμλιν προσεύχονται/ Screenshot, via Twitter

Η κατάσταση του παίκτη των Buffalo Bills (NFL) παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη

Πάνος Μαλακτάρης • 14:50 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 20.08.2024

Στενός φίλος του αθλητή δηλώνει πως ο Νταμάρ Χάμλιν είναι μαχητής, αναφερόμενος στην υγεία του νεαρού άσσου

Όλα συνέβησαν στο παιχνίδι των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς (2/1). Ο Νταμάρ Χάμλιν συγκρούστηκε με τον Τι Χίγκινς με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του, να καταρρεύσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παραμένει υπό στενή παρακολούθηση και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. 

Η εξωπραγματική παραγωγή της Prime Video για τον τελευταίο αγώνα φούτμπολ του 2022 (pics)
ΣΠΟΡ

18:33 - 29.12.2022

Η εξωπραγματική παραγωγή της Prime Video για τον τελευταίο αγώνα φούτμπολ του 2022 (pics)

Η streaming πλατφόρμα της Amazon που έχει επενδύσει 11 δισεκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση των δικαιωμάτων (μόνο) των αγώνων της Πέμπτης του αμερικάνικου φούτμπολ, ετοιμάζεται για το μεγάλο show και την αλλαγή της χρονιάς.

Ένας στενός φίλος του αθλητή, ο Τζόρντον Ρούνει προέβη σε σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή Good Morning America, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του: «Η οικογένειά του και οι φίλοι του παραμένουμε αισιόδοξοι για τον Νταμάρ. Αγωνίζεται, είναι μαχητής». Ο Ρούνει επισκέφτηκε τον στενό του φίλο χτες Τρίτη και είπε πως πολλοί φίλαθλοι και των 2 ομάδων ήταν απ' έξω όπου και προσεύχονταν για την υγεία του παίκτη. Είπε επίσης πως η οικογένειά του εκτιμά την αγάπη του κόσμου, ωστόσο παράλληλα επιθυμεί την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Η οικογένειά του περνάει πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Είναι καλό να θυμόμαστε όλοι το τι περνάει η οικογένειά του σε αυτή την περίπτωση».  Οι δε Μπάφαλο Μπιλς, η ομάδα του Χάμλιν, με τελευταία ενημέρωση που παρείχε αναφέρει πως «Ο Χάμλιν παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, οι καρδιακοί του χτύποι επανήλθαν όσο ήταν ακόμη στο γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία. Παραμένει ναρκωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. 

Με τις ευχές όλων μας στο επόμενο update που θα λάβουμε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αθλητή να μπορέσουμε να διαβάσουμε για την ανάρρωσή του. Ιδιαίτερα σημαντικό για ακόμη μια φορά δε, να τονιστεί η σημασία της παρουσίας όσο το δυνατόν πιο προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού σε κάθε γήπεδο και άθλημα, παντού στον κόσμο.