Η απόλυτη...στεκιά: Το χτύπημα που γίνεται μια φορά στη 10ετία και έχει γίνει το απόλυτο viral στον κόσμο του σνούκερ (vid)

Σνούκερ

i

© X

Η απόλυτη...στεκιά: Το χτύπημα που γίνεται μια φορά στη 10ετία και έχει γίνει το απόλυτο viral στον κόσμο του σνούκερ (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 18:04 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 22.10.2024

Ένα απίθανο χτύπημα του Χοσεΐν Βαφάι εναντίον του Τζίμι Ουάιτ κατά τη διάρκεια του Open της Βόρειας Ιρλανδίας, έγινε το απόλυτο viral στον χώρο του σνούκερ

Ο Ιρανός Χοσεΐν Βαφάι  πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτα ασυνήθιστο χτύπημα στο σνούκερ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον θρυλικό Τζίμι Ουάιτ στο North Ireland Open. Στο viral του χτύπημα ο Βαφάι προσπάθησε να βάλει την καφέ μπάλα στην πράσινη τσέπη... και με κάποιο μαγικό τρόπο η μπάλα πέταξε στον αέρα και κύλησε στη ράγα πριν προσγειωθεί στην απέναντι γωνιακή τσέπη προς έκπληξη όλων.

«Είναι μία από αυτές τις συμπτώσεις που βλέπεις μία φορά κάθε πέντε χρόνια... Κάτι εξαιρετικό έχει συμβεί», αναφώνησαν έκπληκτοι οι σχολιαστές του Eurosport, Νιλ Φούλντς και Ντέιβ Χέντον.

Παρά το μαγικό του σουτ, ο Βαφάι κατέληξε να χάνει με 4-2 από τον Ουάιτ, σε έναν επεισοδιακό αγώνα. Με τον Γουάιτ ένα καρέ μακριά από τη νίκη, και υστερώντας με 65-57, ο διαιτητής έδωσε φάουλ στον Βαφάι που είχε τη λευκή μπάλα στο χέρι αλλά κρίθηκε ότι την έβαλε οριακά έξω από το Δ. Αυτό βοήθησε τον Ουάιτ να σφραγίσει ουσιαστικά την νίκη, με τον Ιρανό αντίπαλό του να απορεί από την απόφαση του διαιτητή.