Ios Future Pro 2024: Ήττες, αλλά και μία ευκαιρία ακόμα για τις ελληνικές ομάδες στις γυναίκες

Ios Future Pro 2024: Ήττες, αλλά και μία ευκαιρία ακόμα για τις ελληνικές ομάδες στις γυναίκες

Sportal newsroom 16:09 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 20.06.2024

Η 2η αγωνιστική ημέρα του παγκόσμιου τουρνουά Beach Volley, IOS Future Pro 2024, άρχισε στην Ίο και πάλι με πολύ δυνατό αέρα, που δεν λέει να κοπάσει και εξακολουθεί να δυσκολεύει την προσπάθεια των αθλητών.

Πλέον μπήκαμε στη φάση των ομίλων, αλλά οι ελληνικές εθνικές ομάδες δεν τα κατάφεραν στον πρώτο τους αγώνα. Οι Λάβδα/Ματιάδη ηττήθηκαν με 2-0 από την ουκρανική ομάδα, οι Σαμπάτη και Σιρίνινα έχασαν από την Αυστρία 2-0 και η Τριανταφυλλίδη με την Μαναβή δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα του Καναδά, που επιβλήθηκε με 2-0.

Τέλος, η 14χρονη Αλεξόγλου με τη 16χρονη Πασχαλάκη, στην πρώτη τους διεθνή παρουσία, προσπάθησαν αλλά έχασαν από τις Λετονές με 2-0.

Οι ομάδες μας θα δώσουν, μέσα στη μέρα, τον δεύτερο αγώνα τους στον όμιλο και σε περίπτωση νίκης θα προκριθούν στην 12άδα βάζοντας πλώρη ακόμα και για την 8άδα, που ήταν και ο αρχικός στόχος τους.

Πάντα δίπλα στους αθλητές βρίσκεται ο όμιλος Luxurios, που φροντίζει για τη διατροφή και τη διαμονή των αθλητών. Επίσης, η Loreal μοίρασε σε όλους τους αθλητές αντιηλιακά και ενυδατικές κρέμες για προστασία από τον καυτό κυκλαδίτικο ήλιο.

Το Sportal στηρίζει το τουρνουά ως χορηγός επικοινωνίας και θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση με άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο.